Du har kun haft blusen på en halv aften, du har stadig både bonen og skiltet, der hang i nakken, og nu er du faktisk liiidt træt af blusen ... Kunne du finde på at returnere blusen og få dine penge tilbage?

7 % af alle danskere, og endnu flere 18-29-årige - nemlig hele 15 % - har inden for de seneste to år returneret noget tøj, de har haft på - og det er altså ikke tilladt at bruge dette udspekulerede shoppetrick. 

Tøj, der har været i brug (også selv om det kun er i kort tid), kan jo både være plettet, lugte af sved eller røg og have makeuprester på udskæringen. 

Læs også: Shoppetrick: Sådan shopper du på udenlandske hjemmesider

Formanden for 'Foreningen for Dansk Internethandel' kan godt genkende problemet og fortæller, at det typisk sker, når folk shopper på nettet:

- Det sker især i netbutikker, for her står der jo ikke en ekspedient og tager imod varen. Ved nethandel er der ikke på samme måde én, der tjekker, om tøjet lugter eller har læbestift på stoffet, fortæller formanden for foreningen, Henrik Theil, til metroxpress. 

Ifølge Henrik Theil er det værste ved tendensen, at mange kunder kommer til at købe noget tøj, som andre har haft på - for det er jo langt fra altid, at butikken opdager, at blusen lugter af sved, at der er foundation på kjolen, eller at der er små mudderpletter efter cykelturen på buksebenene.

Læs også: Bliv den bedste til at shoppe udsalg

Det smarte for de unge, der benytter sig af det ulovlige trick, er, at de jo på denne måde konstant kan få nyt tøj i skabet uden at bruge en krone, og Dorte Wimmer, som har arbejdet med trends og forbrugeradfærd i mange år, mener, at løsningen på problemet måske skal findes ved at kopiere nogle koncepter fra USA:

- Jeg tror, vi kan komme snyderiet til livs, hvis vi får udbredt nogle koncepter, hvor man kan leje tøjet, fortæller Dorte Wimmer til metroxpress. 

Vi må nok hellere begynde at vaske vores nye tøj, inden vi tager det på, så vi slipper for at risikere at gå rundt i beskidt tøj ... AD!

Det ultimative shoppetrick må være at holde styr på lommepengene - få hjælp i galleriet herunder ...

Apps til lommepengene