kærlighed

Er det den mest rørende reklame ever?

Af Stine Kærsgaard 14. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvem skulle have troet, at en reklame for tyggegummi ville få folk til at tude og gå amok på de sociale medier?

De fleste sætter nok ikke lighedstegn mellem tyggegummi og noget virkelig romantisk, men det har brandet ”Extra Gum” nu lavet om på.

Læs også: Pige selfie-video er totalt rørende

Tyggegummi-producenten har nemlig skabt en sindssygt romantisk reklame, som i løbet af de sidste par dage er blevet set mere en tre millioner gange. Wow!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den to minutter lange reklame har fået navnet ”The Story of Sarah & Juan” og fortæller historien om et ungt par, der mødes i skolegården, bliver forelskede og til sidst ender med at blive forlovede på den sødeste måde.

Reklamen har rørt ret mange mennesker, og nogen er endda begyndt at græde, da de så den.

Læs også: Transkønnet teenager efterlader rørende afskedsbrev

Se den lille fine kærligheds-fortælling her. Vi vil gerne høre din kommentar – er reklamen overdrevet romantisk, genial eller bare way too much?

Se de bedste apps til dit kærlighedsliv her ...

Debedsteappstilditkærlighedsliv

Det her er nok den sødeste app til megaforelskede par! Med Avocado kan I være forbundet på en helt ny måde, nemlig ved at have fælles kalender, kunne skrive med hinanden, dele billeder og kigge tilbage på jeres tid sammen. I kan endda også lave tjeklister, som for eksempel kan bruges til at huske på film, I gerne vil se sammen, steder I skal hen osv. Hent den her.
Har du kærestesorger og brug for at glemme alt om ham, uden at du åbenlyst sletter ham som ven på Facebook? Killswitch sørger for at fjerne alle spor af ham, så du hverken ser billeder eller statusser fra ham i dit newsfeed eller på din egen profil – uden han kan se, du gør det. Hent den her.
Fik du trykket send liiiidt for hurtigt, da du ville skrive en flirtende besked til dit crush, og nu drømmer du om, at han aldrig kommer til at læse den? Hvis I begge to har Strings, kan du fjerne beskeden fra hans telefon, så du undgår pinlige flirte-fails. Læs mere om app’en her!
Kender du det, at du ser en hot fyr i bussen, som smiler til dig, men før du ved af det, er han stået af, og du ser ham aldrig igen? App’en Wakby forsøger at løse det problem! Hvis I begge har Wakby installeret, registrerer den nemlig, hvem du går forbi i løbet af dagen, og så kan du finde hans profil og komme i kontakt med ham senere. Smart! Hent den her.
Er du i tvivl, om han er den rette? I app’en The Boyfriend Log skal du hver dag tjekke af, hvordan humøret har været i jeres forhold. Var det romantisk, positivt, stille og roligt, sørgeligt eller måske endda aggressivt? Med tiden får du et overblik over, hvilken stemning der dominerer jeres forhold, og det kan måske give dig de svar, du søger. Hent den her.

MestLæste