Er du en af dem, som altid svarer inden for et halvt minut, hver gang der tikker en sms ind? Eller er du nærmere den type, som bare lader din telefon ligge i din taske og glemmer at tjekke den i flere timer?

Et nyt studie viser, at der kan være en sammenhæng mellem, hvor meget du tjekker din telefon, og hvor tålmodig – eller utålmodig - du er.

Læs også: Din personlighed afgør dine karakterer 

To forskere fra ”Temple University” har lavet undersøgelsen, hvor 91 teenagere er blevet testet, og de tog lidt forskellige metoder i brug. Man kiggede blandt andet på deres vaner med elektroniske apparater, og gav dem også nogle forskellige spørgeskemaer for at teste deres impulsivitet. Endeligt afprøvede man også deres evne til at vente tålmodigt ved at spørge, om de helst ville have en lille sum penge nu og her, eller om de hellere ville foretrække en større sum længere ude i fremtiden.

Her viste resultatet så, at dem som gerne ville have pengene nu og her også var dem, som havde brug for at tjekke deres smartsphones hele tiden og overordnet, kunne man så konkludere, at der var en større sammenhæng; dem, som er mest utålmodige og har svært ved at modstå deres impulsivitet, er også dem, som er mest smartphone-afhængige.

Læs også: Sociale medier gør dig lykkelig!

Hmm … og hvad kan vi så bruge det til? Hvis du tjekker din telefon konstant, så kan det godt være et tegn på, at du handler impulsivt og er meget utålmodig.

Interessant observation, men vi tager det nu lidt med et gran salt …

De her 12 ting vidste du (måske) ikke om smartphones ...

12 ting du ikke vidste om smartphones