Hvem elsker ikke lækre, svampede og søde chokolademuffins? Den her opskrift giver dig helt perfekte chokolademuffins, der sagtens kan holde sig i flere dage, hvis du pakker dem ind i en lufttæt plasticpose eller lignende.

Læs også: Opskrift: Ferrero Rocher-cupcakes

Det skal du bruge til chokolademuffins:

200 gram sukker
2 store æg
125 gram blødt smør
100 gram mørk chokolade
75 gram usødet kakaopulver
150 gram hvedemel
1 teskefuld bagepulver
1½ deciliter kærnemælk

Sådan laver du chokolademuffins:

Pisk sukker og æg sammen, til det er luftigt. Smelt smør og chokolade sammen i en glasskål, som du sænker ned i en gryde med varmt vand. Vandet må kun være på ydersiden af skålen. Rør chokolademassen sammen med æggene og sukkeret. Sigt de tørre ingredienser i blandingen, og rør det hele sammen. Tilsæt til sidst kærnemælken. Fordel dejen i muffinforme, og bag dine chokolademuffins midt i ovnen ved 200 grader i 10-12 minutter. Lad de lækre chokolademuffins køle af, før du sætter tænderne i dem - hvis du altså kan vente!

Læs også: Hvid chokoladekage med hindbær

Tip: Spis chokolademuffins sammen med en kugle lækker flødeis og nogle friske bær.

Instagrams vi savler over