Mad & opskrifter

Opskrift: Ferrero Rocher-cupcakes

Af Luise Gregersen 3. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Uhm, findes der noget bedre end sprøde hasselnødder og blød chokolade sammen? Svaret er nej! Derfor er de her overdådige cupcakes den ultimative forkælelse. Få opskriften her!

Er du vild med det sprøde knas og den søde, cremede smag af Ferrero Rocher? Dumt spørgsmål, ikke? Forestil dig så, at man puttede de små, crunchy kugler ind i lækre og overdådige chokolade-cupcakes!

Læs også: Lækker Oreo-kage

Det er netop det, den her opskrift giver dig, og den er overhovedet ikke svær! Se bare her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det skal du bruge:

  • 300 gram mørk chokolade
  • 200 gram mel
  • 200 gram sukker og fire spiseskefulde ekstra til glasuren
  • Seks spiseskefulde kakaopulver
  • Halvanden deciliter rapsolie
  • Tre deciliter cremefraiche
  • To æg
  • Lidt vaniljepulver
  • En æske Ferrero Rocher

Sådan gør du:
Blend chokoladen i små stykker. Bland mel, sukker, kakaopulver, olie, æg, vanilje, en deciliter creme fraiche og en deciliter vand i en stor skål. Pisk blandingen med en elpisker, og bland cirka en tredjedel af den blendede chokolade i. Hæld dejen i muffinforme. Nu kommer det sjove! Pres Ferrero Rocher-kugler ned i midten af hver muffinform. Bag i tyve minutter ved 180 grader.

Læs også: Nem chokolademousse

Glasuren laver du af resten af chokoladen, det sidste cremefraiche og fire spiseskefulde sukker. Hæld det hele i en gryde, og varm det langsomt op, mens du rører rundt. Når chokoladen er helt smeltet, tager du gryden af varmen og stiller den på køl. Når glasuren er stivnet lidt, kan du pynte dine cupcakes med den. Put eventuelt en ekstra Ferrero Rocher på som pynt!

Instagramsvisavlerover

Læs mere om