Der er intet bedre end en lækker opskrift, der er supernem at gå til, og som ikke tager vildt lang tid at blive færdig med. Og der passer de her bananmuffins altså bare perfekt!

Læs også: Ferrero Rocher-cupcakes
 

Ingredienser til bananmuffins

Opskriften giver 12 bananmuffins

2 bananer
100 gram mørk chokolade
120 gram smør
200 gram hvedemel
2 tsk vaniljesukker
150 sukker
2 æg
2 tsk bagepulver

Sådan laver du bananmuffins

Pisk vaniljesukker, sukker og æg sammen. Smelt smør og hæld det i æggeblandingen skiftevis med mel og bagepulver. Mos bananerne, så der ingen klumper er. Hak chokoladen groft og tilsæt sammen med bananerne. Fordel dejen i muffinformene og bag i 15-20 minutter ved 200 grader i ovnen.

Læs også: Opskrift: Oreo cupcakes

Tip: Du kan pynte dine bananmuffins med glasur og krymmel.

Instagrams vi savler over