Der findes ikke noget bedre end at smide sig på sengen, tænde for Netflix og sluge et afsnit – eller ti – af yndlingsserien. Men hvad skal du egentlig se, når du er lidt træt af ”Pretty Little Liars”, ”Venner” eller ”Modern Family”? Vi har fundet fem nye tv-serier, du kan kaste dig over, og de kan alle sammen ses på Netflix.

1. ”Scream”

”Scream”-serien er baseret på den klassiske gyserfilmserie af samme navn. En seriemorder er løs i Lakewood, og snart er Emma og hendes venner i stor fare. Der kommer et nyt afsnit af anden sæson på Netflix en gang om ugen, og du kan også se hele første sæson.

Se den, hvis du elsker: Gys og lækre fyre. 

Foto: Netflix

Læs også: Tv-serier vi ville elske at være med i

2. ”Unbreakable Kimmy Schmidt”

Kimmy bliver befriet fra en religiøs kult, der bor under jorden ude på landet, og nu skal hun prøve at finde ud af, hvordan man lever det moderne liv i New York. Det kommer der nogle virkelig morsomme situationer ud af. Anden sæson har netop haft premiere. 

Se den, hvis du elsker: Grineflip og folk, der er helt sig selv.

Foto: Netflix

3. ”Lost & Found Music Studios”

Serien følger en gruppe teenagere, der går til musik i ”Lost & Found Music Studios” og drømmer om det helt store gennembrud. Den er fyldt med drama, kærlighed og musik.

Se den, hvis du elsker: God musik og unge med store drømme. 

Foto: Netflix

Læs også: Ny streamingtjeneste fra MTV

4. ”Jane the Virgin”

Jane er opdraget til at være jomfru, indtil hun bliver gift, men da hun ved en fejl bliver kunstigt insemineret med sin chefs barn, tager hendes liv lige pludselig en rimelig skør drejning. Der ligger en sæson på Netflix, men anden sæson er lige blevet vist på amerikansk fjernsyn. 

Se den, hvis du elsker: Dramaqueens og romantik med et twist. 

Foto: All Over

Læs også: Test din viden om "Venner"

5. ”Degrassi: Next Class”

Degrassi-serien er en ægte klassiker, og nu har Netflix genoplivet den med et nyt cast af cool skuespillere. Serien følger stadig de studerende på Degrassi Community School, og der er selvfølgelig masser af flirt, venskab og drama i luften. Første sæson kan ses på Netflix, men der er hele tre sæsoner på vej! 

Se den, hvis du elsker: Teenagedrama og livets store spørgsmål. 

Foto: Netflix

I galleriet herunder kan du se 9 legendariske tv-serier, du SKAL se: 

9 legendariske tv-serier du SKAL se i dit liv