Nogle typer billeder er altså bare skabt til Instagram, (hvem sagde selfie og kage?). Så hvis du er aktiv bruger af appen, så har du med garanti ofte scrollet forbi mange af de samme typer billeder eller selv postet dem.

Tjek her, hvilke billeder alle Instagram-elskere har set en million gange, og også selv har postet. Har du flere, vi kan komme på listen?

 

Den vilde solnedgang

Der er ikke noget smukkere end en solnedgang med mange farver, og på Instagram, hvor du lige kan peppe alle billeder op med lidt redigering og filtre, kan det bare se helt vildt ud.

Desserter

Instagram-billeder og kage hører ligesom bare sammen. Spiser en Instagram-elsker kage, bliver det dokumenteret. Hver gang!

Det casual outfit-billede

Hvis du aktivt bruger Instagram, har du nok på et eller andet tidspunkt lokket din veninde, din bror, din mor eller din kæreste til at tage et billede af dig, hvor du helt casual slentrer af sted eller sidder helt uforstyrret og drikker en kop te, mens du kigger ud i luften. Selv om det ser tilfældigt ud, ved alle, at der er blevet taget 50 billeder i jagten på det perfekte post!

Læs også: Snapchatter du med stil? 

Smukke efterårsblade

Når træernes blade changerer fra røde, gule, grønne til brune nuancer, så bliver naturen næsten ikke vildere, og Instagram-folkene ELSKER at tage billeder af de nedfaldne blade på jorden. Bonussen ved den her slags billeder er, at dine nye støvler og din flotte neglelak også kan blive vist frem.

Dine ben, te eller kaffe

Lige som at kage og Instagram hænger sammen, så hænger hyggestunder med te eller kaffe og Instagram altså også sammen! Og af en eller anden grund kommer benene altid med. Instagram-elskerne vil gerne dokumentere, at det altså ER dem, som sidder der og hygger.

#TBT- eller latergram-posten

Hvis der er blevet taget et megagodt billede af dig og din veninde, og du har glemt at poste det i momentet, hvor det blev knipset, så er det smart, at du bare kan poste det med ”Throwback time”-hashtagget. Et godt billede må jo ikke gå til spilde!

Selfien

Se mig! Alle Instagram-afhængige har taget en selfie på et tidspunkt. Overdriver man ikke, giver de jo også ret mange likes!

Læs også: test: Hvilken Instagram-type er du?

Flotte motiver

Elsker man Instagram, elsker man (oftest) også billeder og motiver. Hver gang aktive Instagram-folk ser en bygning spejle sig smukt i en vandpyt, eller der foregår noget dobbelteksponering, så skal der tages billeder. Lidt kunstnerisk er man vel.

Den uspolerede tallerken

Mad, der er anrettet flot på en tallerken i alle mulige farvekombinationer, ser jo bare lækkert ud. Derfor vil en ægte Instagram-elsker også med sikkerhed lige gøre sine følgere lidt jaloux med et post, inden de slår sig løs i madorgiet.

Her er 16 danskere, som du kan følge på Instagram:

16 danskere du skal følge på Instagram