Identitet

Ulemper ved at sms’e med dit crush

Af Stine Kærsgaard 2. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om det er hyggeligt at skrive sammen med ham, du har et lille crush på, så er der altså også nogle ulemper ved det! Læs her, hvad du skal på, når du sms-flirter.

Sms’er er praktiske og hyggelige, og det kan faktisk være supersjovt at sms-flirte med ham den søde fyr.

Læs også: Sådan flirter du på sms 

Alligevel er det dog vigtigt at huske på, at sms’er faktisk nogle gange kan føre til misforståelser eller kan sende helt forkerte signaler. Hvis du ikke tænker over din sms-adfærd og de signaler, du sender med dine sms’er, kan du i værste fald skræmme drømmefyren væk … Og det ville jo være det værste, der kunne ske!

Læs også: Tyd hans sms'er 

Pas derfor på følgende fem ting, når du skriver sammen med dit crush:

Ulempervedatsms’emedditcrush

Sms’er kan godt være lidt ”farlige,” for man kan faktisk misforstå hinanden helt vildt! Måske skriver han noget til dig  med et glimt i øjet, som du bare læser som en helt vildt sur besked. Det er superuheldigt, så undlad at diskutere vigtige ting over sms.

Hvis du bare elsker at sms’e, så sender du nok en hel masse beskeder til dit crush – pas på med det! Han kan nemlig hurtigt komme til at synes, at du virker lidt for ivrig, og måske giver du ham helt stress over, at han skal svare hele tiden. Hold lidt igen med sms’erne, og lad være med at skrive ”Hallo?” eller ”Fik du ikke min besked?”, hvis han ikke svarer dig lige med det samme. 

Selv om du ikke skal bomberede dit crush med sms’er, skal du på den anden side heller ikke glemme at skrive tilbage, da du dermed nemt kan virke ligeglad – eller måske i værste tilfælde arrogant. Husk derfor at svare dit crush, når han skriver, så han ved, at du er interesseret. Hvis der går flere dage mellem dine svar, vil han nok droppe dig og se sig om efter en ny en at flirte med … Så er du advaret!

En anden ulempe ved at sms’e med dit crush er, at du hurtigt kan komme til at overanalysere hans ord og vendinger til døde! Hvorfor lavede han tre punktummer – tænker han nu ekstra meget over det? Og kysse-smiley – er han forelsket i mig nu? Pas på med at lægge for meget i sms’erne, for folk bruger nemlig tegn og smileyer på helt forskellige måder.

Den sidste ting, du lige skal være obs på, er, at sms’eriet ikke tager så meget overhånd, at du helt glemmer at ses med dit crush IRL. Hvis du synes, han er sød, så er det megahyggeligt, at I begge er friske på at skrive med hananden. Men husk nu også lige at mødes rigtigt, hvor I kan se hinanden i øjnene.

MegetMere