Identitet

Situationer, du (helt sikkert) kender, hvis du er høj

Af Susie Pedersen 5. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det har både sine fordele og ulemper at være høj … Virkelig. Tjek, hvor mange af de her situationer, der kunne være taget ud af dit liv.

”Gider du lige se, om du kan spotte Sofie?” ”Ja da. Jeg vil med glæde stille mig på tæer og rage op over alle OG ligne en tåbe, der spejder efter en nål i en høstak til min yndlingskoncert”.

Læs også: Hvornår stopper jeg med at vokse?

Det er bare en af de situationer du højst sandsynligt kan nikke genkendende til, hvis du er høj. Måske du også kan se dig selv i de 11 andre situationer? Tjek galleriet, og find ud af det.

Situationer,du(heltsikkert)kender,hvisduerhøj

Selfie?Godt man ikke kan se alt udenom billedet, når du og dine veninder tager selfies. Du står nemlig helt sikkert med mærkeligt bøjede ben og krum ryg for at være med på billedet.
Foto: Shutterstock
KlassebilledetHm. Igen i år står du på bagerste række sammen med drengene. Du må nok indse, at du aldrig kommer til at sidde nydeligt på første række med foldede hænder.
Foto: Shutterstock
BukserNår du låner tøj af dine veninder, er det rimelig tydeligt, du har lange ben. Thank god, at cropped jeans er trendy!
Foto: Shutterstock
MedaljeHvis man kunne få en medalje for at hente ting i høje skabe, så fik du med garanti guldmedalje år efter år for at hjælpe folk med at nå ting. Selv tak!
Foto: Shutterstock
FerieAhhh ferie. Lige indtil du kommer i tanke om, at der helt sikkert ikke er plads til dine modelstænger i flyet, og du nok starter ferien med at have ondt i knæene igen i år.
Foto: Shutterstock
Lille spejl på væggen der… Hvorfor hænger ALLE spejle så lavt?!
Foto: Shutterstock
DrengeHar du også været højere end de fleste drenge i klassen indtil nu her?
Foto: Shutterstock
KatjiingHvis du fik en to-krone hver gang, folk kommenterede din højde, var du millionær nu.
Foto: Shutterstock
BlottetDer er altså noget med prøverum i butikker. Gad vide, om de bare virkelig gerne vil vide, hvilke bh’er høje piger bruger? Kunne I prøve at hæve forhænget lidt? Tak.
Foto: Shutterstock
KoncerterDu føler a.l.t.i.d. du står i vejen for nogen til koncerter. Men det er okay, for du kan nemlig se ALT, der sker på scenen, yay!
Foto: Shutterstock
Yes!Du kan nå alting. Jep! Rækkevidden følger heldigvis med højden.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om