Identitet

Sådan forbliver du cool efter en afvisning

Af Stine Kærsgaard 19. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs med og find ud af, hvordan du bevarer værdigheden, selv om du lige er blevet droppet af en fyr.

Auch, det gør så ondt at blive afvist af en sød fyr. Særligt, hvis du lige var begyndt at få lidt følelser for ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 4 fyre du skal droppe

Måske forstår du slet ikke grunden til afvisningen, og måske har du virkelig lyst til at kæmpe for, han skal kunne lide dig. Men pas på! Selv om alt ser sort ud lige nu, skal det nok blive bedre en dag. Og så vil du være glad for, at du ikke ydmygede dig selv fuldstændig i et forsøg på at holde fast på ham.

Læs også: Test: Er du stadig forelsket i din eks?

Klik dig igennem galleriet, og få gode råd til, hvordan du forbliver cool, selv om du lige er blevet afvist af en fyr, du har datet.

Sådanforbliverducoolefterenafvisning

Regel nummer et er, at du skal videre hurtigst muligt. Har din eks-flirt sagt ”nej tak” til at fortsætte med at date dig, er han ikke værd at samle på. Det er klart sjovere at date en, som får julelys i øjnene, når han ser på dig frem for en, der er lidt ligeglad med dig. Så gør noget godt for dig selv: Kom videre!
Foto: Shutterstock
Du kommer altså hurtigt til at virke lidt ynkelig, hvis du bliver ved med at forklare ham, hvorfor I er skabt for hinanden. Måske kan du slet ikke se, hvorfor han ikke kan se det – det er nederen og gør ondt! Faktum er bare, at der skal to til at danse tango, og hvis ikke han vil danse med dig, skal det bare ikke være jer!
Foto: Shutterstock
Den værste synder af alle er de mange piiiiinlige sms’er. Hvad enten du ønsker at komme ud med alle dine frustrationer eller har andre gode undskyldninger for at skrive, så bare drop det! Der kommer intet godt ud af at blive ved med at kontakte ham. Det eneste, der sker, det er, at han bliver virkelig træt af dig!
Foto: Shutterstock
Det er seriøst et no go at bagtale. Selv om du er sur, berettiger det dig på ingen måde til at sige en masse dårlige ting om ham til andre. Det eneste, du får ud af det, er, at du kommer til at virke som en indebrændt og bitter person – der lige er blevet afvist. Nøjes med bare at sige; ”Tjah, det skulle bare ikke være os”, hvis nogle skulle spørge, hvorfor I ikke ses mere.
Foto: Shutterstock
Hvis du bliver ved med dagligt at tjekke hans Facebook- og Instagramprofil, bliver det svært at komme videre! Det er god stil at forblive venner, når man har datet, men hvis det er for svært for dig, fordi du er inde på hans profiler 20 gange i løbet af en dag, så må du altså godt slette ham.
Foto: Shutterstock
Det bedste, du kan gøre for dig selv, er at leve dit liv, lave sjove ting med dine bedste veninder og ikke gennemtænke situationen for meget. Han ville dig ikke – ærgerligt! Men lad dig ikke slå ud af det. Der findes MASSER af søde fyre derude, som kun venter på at blive opdaget. Så kom ud og lev dit liv igen – det er cool!
Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste