Krop & Sind

4 fyre du skal droppe

Af Luise Gregersen 23. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der findes vildt mange søde fyre derude, så lad være med at spilde tiden på dem, der ikke er din tid værd!

Vi har gode nyheder! Der findes masser af søde, sjove, kloge og charmerende drenge, der fortjener en megaskøn pige som dig.

Læs også: Falder du altid for den forkerte? Så se her!

Desværre findes der altså også ret mange fyre, der ikke fortjener dine søde tanker og varme følelser. Derfor har vi samlet fire typer drenge, som du ikke skal date!

4fyreduskaldroppe

I har set hinanden et godt stykke tid, og I er gået fra at holde i hånd til at kysse, men han har stadig ikke kaldt dig sin kæreste. Faktisk virker det ikke som om, at hans venner overhovedet ved, hvem du er. I er altid hos dig, og han vil aldrig ses offentlige steder. Han bliver sur og irriteret, hvis du gerne vil dele et sjovt selfie af jer på Facebook eller Instagram. Hvis dit crush ikke vil stå ved, at han kan lide dig, så har han ikke fortjent dig. Hvis han gemmer dig væk og ikke vil lade dig møde sine venner og sin familie, så tyder det på, at han ikke vil dig nok. Se at komme væk i en fart!
Han sender dig søde sms’er og flirtende snaps, selv om du ved, han har en kæreste. Han fortæller dig hele tiden, hvor vild han er med dig, men han gør ikke alvor af sine ord ved at slå op med sin kæreste. Fyren der har en kæreste, men alligevel lægger an på dig, elsker den bekræftelse, han får, når du gengælder hans søde ord. Så ved han nemlig, at hvis kæresten smutter, så har han en backup-løsning parat. Du fortjener så meget bedre end at være hans reserve, så drop ham, før han dropper dig.
Hver gang du får en sms, kan du mærke hans øjne i nakken. Hvis du ikke svarer på hans beskeder med det samme, bliver han irriteret og tror, at du er sammen med en anden. Du har ikke set dine drengevenner i flere måneder, fordi du ikke kan overskue det skænderi, du ved, du skal have med din kæreste bagefter. I et forhold skal man kunne stole på hinanden, og medmindre du har gjort noget, der berettiger hans mistro, så er den overdrevet jaloux type altså ikke værd at samle på.
Hvis han ikke accepterer dine grænser og prøver at presse dig til at have sex eller gøre andre ting, du ikke har lyst til, så skal han ud af døren. Det kan faktisk kun gå for langsomt. Du kan sagtens finde en sød fyr, der holder af dig og vil vente på, at du føler dig klar.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste