Identitet

Sådan finder du den rigtige!

Af Julie Rosendahl 3. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmeprinsen findes derude – men hvordan finder ham du den helt rigtige fyr, som både giver dig sommerfugle i maven og er god at være kæreste med?

Er du på jagt efter en kæreste? Så husk lige, at man ikke skal vælge den første og bedste. Det er helt vildt vigtigt at finde den helt rigtige, så I kan have det godt sammen. Men hvordan finder man egentlig den rigtige? Læs med her, hvor vi guider dig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Du ved, han er den rette, når ...

Mød nye mennesker
Det lyder logisk, og det er det egentlig også. Hvis du vil finde den perfekte fyr, må du ud og møde nye mennesker. Det er ikke sikkert, den rigtige for dig er den første fyr, du taler med til en fest, så bare sørg for at møde så mange som muligt, så du har flere muligheder åbne. Jo flere forskellige fyre du lærer at kende, des bedre bliver du til at mærke, hvilke fyre du er tiltrukket af.

Klik dig igennem galleriet, og se de syv næste råd.

Sådanfinderdudenrigtige!

Begynd ikke at lave dig selv om eller give dig selv em "make-over". Når man har været single i lang tid, kan man godt komme til at føle, at der er noget i vejen med en, og at det hele ville blive nemmere, hvis man bare lige tabte sig lidt, tog lidt på, fik længere hår, større bryster, ny stil eller helt nye venner. Men sådan er det ikke - tværtimod! En make-over og nye ting kan faktisk være ret skuffende, for de ændrer jo ikke på, om du har en kæreste eller ej. Hvis du i stedet tror på, at du er perfekt, sådan som du er, får du mere selvtillid og virker dermed mere tiltrækkende på de fleste fyre.
Foto: Shutterstock
Det skal være let for din drømmefyr at komme hen og snakke med dig, så sørg for at virke åben og let at snakke med. Vær glad og god til at skabe øjenkontakt med de fyre, du møder.
Foto: Shutterstock
Tiltrækning og forelskelse handler om kemi. Hvis du føler dig underligt eller ubehageligt tilpas, når du er sammen med en bestemt fyr, er det nok et dårligt tegn. Spørg dig selv, om du føler, du kan stole på ham, om han respekterer dig og dine meninger, og om han er god nok til dig? Hvis svaret er nej, må du overveje, om han overhovedet er noget for dig. Den rigtige fyr kan også godt give dig uro i maven og røde kinder, men når I er sammen, har du det rart og føler dig glad.
Foto: Shutterstock
Dine veninder kan også bruges i jagten på drømmefyren. Sæt nogle mål for hinanden, så I møder nye fyre. I kan for eksempel udfordre hinanden til at skulle sige hej til tre nye fyre på en uge, spørge om en sød fyrs telefonnummer eller invitere på en dobbeltdate. En god veninde er selvfølgelig også rigtig god at snakke om fyre med og få gode råd fra. Men husk, at det er dig, der kan mærke, om en fyr er noget for dig - ikke din veninde.
Foto: Shutterstock
Du skal være helt sikker på, at du lærer din drømmefyr rigtig godt at kende, før I tager det næste skridt. Hvis din nye kæreste presser meget på og ikke kan vente med sex, kan det måske tyde på, at han ikke tager jeres forhold helt så seriøst, som du gør. Husk på, at hvis en fyr virkelig er vild med dig, kan han godt vente på, at du bliver klar til at gå i seng med ham.
Foto: Shutterstock
Kig en gang til på dem, du allerede kender. Kunne en af drengene fra klassen måske være noget? Her gælder det om at droppe alle dine fordomme. Bare fordi en fyr ikke er den smarteste på skolen, kan han sagtens være en helt perfekt kæreste.
Foto: Shutterstock
Der er naturligvis forskel på, hvilke fyre man forelsker sig i fra gang til gang. Men generelt er det en rigtig god idé at prøve at tune sig ind på, hvilken slags fyre du har det bedst sammen med. Typisk er det nemlig en eller to typer af fyre, der passer bedst til dit temperament og dine forventninger til en god kæreste. Overvej derfor, hvad du forventer af en kæreste. Skal han være udadvendt, stille, afslappet, smart, super romantisk eller noget helt andet?
Foto: Shutterstock