Identitet

Paradise Hotel 2014: Her er deltagerne

Af Luise Gregersen 13. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Paradise Hotel 2014 har snart premiere – jubii! Har du styr på, hvem der tjekker ind på hotellet? Mød dem her!

"Paradise Hotel" 2014 har premiere den 27. januar kl. 22. Vi glæder os så helt vildt til at sidde klistret fast til skærmen hver aften for at holde øje med dramaet, intrigerne og alliancerne.

Tag testen: Hvor langt ville du gå i "Paradise Hotel"?

I "Paradise Hotel" 2014 er der ekstra garanti for underholdning, for den berygtede Peter Birch fra sæson 6, der også blev kendt som Ulven Peter, har nemlig en lillebror, der tjekker ind på hotellet i år! Vi håber, at han gør sin ombejlede storebror kunsten efter i sæson 10, der ruller over skærmen i år.

Læs også: 10 Paradise deltager vi aldrig glemmer

I galleriet nedenunder kan du møde de andre deltagere, der tjekker ind på "Paradise Hotel" 2014.

Skal I se "Paradise Hotel"?

ParadiseHotel2014:Hererdeltagerne

Laura er fra Aabenraa og beskriver sig selv som lidt af en diva. Hun er vild med muskuløse mænd med mørkt hår. Mon ikke der er et par stykker, der passer på den beskrivelse, der tjekker ind på Paradise Hotel i år?
Kasper er bartender og bor i Gentofte. Kasper er lillebror til Ulven Peter fra sæson 6. Kasper sagde ja til at være med i Paradise Hotel 2014, efter hans storebror fortalte ham, at det var den fedeste oplevelse i hans liv at være med.
Amanda bor i Kjellerup og arbejder som eventpige og vikar på en skole. Hun har sagt ja til at medvirke i Paradise Hotel, fordi hun elsker at udfordre sig selv.
Michael bor på Frederiksberg. Michael har haft et lille crush på den tidligere deltager og nuværende vært på programmet, Rikke Goransson.
Nadia bor i Glostrup, hvor hun lige er blevet student. Hun glæder sig vildt meget til at bo på luksushotel og til at spille spillet taktisk.
Nikita bor i Roskilde og arbejder som både bartender, sælger og eventpromoter. Hun har allerede lidt erfaring med at være på kamera – hun har nemlig tidligere været med i realityserien ”For lækker til love”.
Patrik bor i Ishøj. Han er vild med sushi og piger med pæne tænder.
Pernille bor i Hvidovre, hvor hun lige nu holder sabbatår. Efter Paradise Hotel vil hun gerne uddanne sig til frisør.
Simon bor i Aabenraa, hvor han arbejder i en børnehave. Hvis du skal score Simon, skal du helst være brunette og have et par enkle tatoveringer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste