sprogrejse for unge
Reklame

Video: Sprogrejse eller High School? To unge fortæller

for EF Education | Af Aller Creative Studio | Foto: EF 3. maj 2021
Drømmer du også om at drage ud på eventyr i den store verden? Det kan du med EF Danmark, som tilbyder både sprogrejser og high school-ophold. Hør to af EFs ambassadører fortælle om deres udlands-oplevelser.

Drømmer du om læring under sydens sol ligesom influencer og EF ambassadør Anna Olympia? Eller ville du elske at gøre din amerikanske high school-drøm til virkelighed ligesom EFs ambassadør Victoria?

Så se de to live-interviews her, som vi har lavet med de to seje unge om deres forventninger, drømme og oplevelser i forbindelse med deres udlandsophold:

Mød Victoria

Victoria var på high school i Nebraska, USA i 2018/2019.

Mød Anna Olympia

Anna Olympia skal på sprogrejse til Malta i sommeren 2021.

Har du stadig svært ved at beslutte dig for, om du skal på sprogrejse eller high school? Bliv klogere lige her.

Vind med EF

Lige nu kører EF med en konkurrence, hvor du kan vinde et stipendium til en værdi af 10.000 kr. Præmien kan bruges til både EF Sprogrejse og EF High School Exchange Year. Tilmeld dig konkurrencen HER.

Hvem er EF?

EF Education er en af verdens førende virksomheder indenfor udlandsophold. Siden 1965 har EF arbejdet på at åbne verden gennem uddannelse – en mission, der kun er blevet vigtigere med tiden.

I dag består EF af 50 internationale sprogskoler fordelt i 20 lande, og det giver rejselystne EF-studerende fra hele verden muligheden for at lære nye sprog, skabe venskaber for livet, udveksle kulturforståelser, og størst af alt; at få deres drøm om at bo i udlandet opfyldt.

MestLæste