USA, Irland eller Storbritannien Din personlighed bestemmer, hvor du skal på sprogrejse
Reklame

USA, Irland eller Storbritannien? Din personlighed bestemmer, hvor du skal på udlandsophold

for EF Education | Af Aller Creative Studio 30. marts 2021
Drømmer du om en once-in-a-lifetime oplevelse, som du aldrig vil glemme? Så skal du måske på udlandsophold. Men hvor i verden skal du tage hen? Vi giver dig her en guide til, hvilken destination du skal vælge baseret på din personlighed. Læs også med i bunden af artiklen, hvor du kan vinde et rejsestipendium til en værdi af 10.000 kr.

Når man tager på udlandsophold, udfordrer man sine sprogfærdigheder, oplever en anden kultur og får venner for livet. Uanset, hvor du drømmer om at rejse hen, er der store muligheder for at få en uforglemmelig oplevelse – det handler bare om at finde den helt rigtige destination.

Hvad end du er til smukke naturlandskaber, et hav af kulturelle oplevelser, eller hyggelige BBQs, er der en destination, der passer præcis til dig. Læs med her, hvor vi giver en guide til, hvilken destination du skal tage på udlandsophold i baseret på din personlighed.

Pssst! Drømmer du også om at komme på udlandsophold? Hvorfor ikke prøve lykken og se, om du kan vinde hjælp til et ophold? Læs mere i bunden af artiklen, hvor vi giver dig muligheden for at vinde et stipendium til en værdi af 10.000 kr.

Personlighed: Kulturelsker, shoppeglad og klar på at lære

Du er en person, der elsker at berige dig selv med kulturelle oplevelser, såsom teater, museer og en masse udflugter.

For dig findes der ikke noget bedre end at opleve en masse sjove ting, samtidig med at du bliver klogere på både dig selv og verdenen.

Selvom du elsker at lære nye ting, så skal du også have plads til at slå dig løs – du elsker nemlig at shoppe amok med dine tætteste veninder, mens I taler om alt det nyeste, der sker i øjeblikket.

Din destination: Storbritannien

Foto: EF

Stedet, som er hjemland til både fodbold, Harry Potter og Shakespeare, har meget at byde på. Når du besøger England, Skotland, Wales eller Nordirland, kommer du nemlig helt tæt på århundreders historie samtidig med, at du kun er et stenkast fra de moderne storbyer, hvor du kan shoppe dagen lang. Storbritannien er blandt andet kendt for sit teaterliv, og du kommer derfor til at svømme i et hav af kulturelle oplevelser. Du er også helt sikker på at blive endnu klogere og bedre til engelsk på din tur – landet værdsætter nemlig undervisning på højt niveau. Måske kommer du hjem med Emma Watsons fine, britiske accent?

Forbered dig på at drikke en masse afternoon tea, når du har brugt dine dage på at besøge seværdigheder, såsom Stonehenge og Buckingham Palace.

Personlighed: Sjov, naturglad og nede på jorden

Hvis du skulle beskrive dig selv, ville ’sjov’ helt sikkert stå som noget af det første på din liste. For dig findes der ikke noget bedre end at grine med dine venner dagen lang.

Du kommer godt ud af det med alle, og derfor elsker du at møde nye mennesker, som kan være en del af dit liv.

Du er typen, der drømmer om at besøge et sted, der ligner noget taget direkte ud af en film, og hvor menneskene er helt nede på jorden.

Din destination: Irland

Foto: EF

Når du tænker på Irland, er det første, der dukker op i dine tanker måske alfer og krukker med guld – men det er langt fra alt, Irland har at byde på. ’Den Grønne Ø’ giver dig muligheden for at komme helt tæt på den mest fantastiske natur og traditionsrige kultur, som inkluderer folkemusik, dans og eventyr. Irland er kendt for dets venlige folk, og det betyder, at du med garanti kommer til at møde søde venner på din tur, som vil give dig masser af gode stunder med latter. Glæd dig til at udforske landets historie ved at besøge de utallige gamle slotte, og ved at fejre den berømte St. Patrick's Day.

En ting er helt sikkert: Irland kommer til at fortrylle dig i så høj grad, at du ikke har lyst til at tage derfra igen.

Personlighed: Masser af gåpåmod og elsker udfordringer

Som person elsker du at udfordre dig selv ved at kaste dig ud i nye oplevelser – også selvom du ikke helt ved, hvordan man gør.

Du er nemlig fuld af gåpåmod, og det betyder, at du altid finder en løsning, så du kan opnå det, du drømmer allermest om.

En af dine største drømme er at leve, ligesom de gør i dine yndlingsfilm, samtidig med at du besøger nogle af de smukkeste steder i verden.

Din destination: USA

Foto: EF

Hvis du har set en masse amerikanske ungdomsserier og -film, er du med sandsynlighed bekendt med deres ikoniske high school-liv. Ved at tage til USA kan du komme til at opleve nogle af deres mest berømte traditioner, såsom prom, store sportsbegivenheder og cheerleading alá "Bring It On". USAs kultur er mangfoldig og fuld af sjæl, og den har derfor utrolig meget at byde på. Du kan bruge lørdagen på at tage på sightseeing ved nogle af de mest ikoniske attraktioner, og så bruge din søndag på en hyggelig BBQ sammen med din værtsfamilie. Det er uden tvivl, the best of both worlds.

Gør dig klar på at få en lille smagsprøve på The American Dream.

Skal du på sprogrejse eller High School?

Når du har valgt din drømmedestination, skal du finde ud af, hvilken type ophold, der passer bedst til dig. Hælder du til et kortere ophold, hvor du udforsker den lokale kultur? Eller er du mest til et langt ophold, hvor du kan fokusere på skole, fritid og venner? EF tilbyder både sprogrejser og High School udvekslingsophold.

En sprogrejse varer mellem 2-24 uger, og du kan tage af sted på hvilket som helst tidspunkt på året – der starter nemlig nye kurser hver mandag. På en sprogrejse med EF kommer du til at udforske verden, lære et nyt sprog og få venner for livet. Du kan læse meget mere om EF Sprogrejser HER.

Med et EF High School Exchange Year har du mulighed for at komme på et studieårs udveksling i USA, Storbritannien og Irland. Et år i udveksling med EF giver dig en oplevelse for livet. Hvis du drømmer om at bo i udlandet med en lokal værtsfamilie, gå på high school og bliv flydende i engelsk, er denne type ophold det perfekte for dig. Du kan læse meget mere om EF High School Exchange Year HER.

Vind med EF

Lige nu kører EF med en konkurrence, hvor du kan vinde et stipendium til en værdi af 10.000 kr. Præmien kan bruges til både EF Sprogrejse og EF High School Exchange Year. Tilmeld dig konkurrencen HER.

Hvem er EF?

EF Education er en af verdens førende virksomheder indenfor udlandsophold. Siden 1965 har EF arbejdet på at åbne verden gennem uddannelse – en mission, der kun er blevet vigtigere med tiden.

I dag består EF af 50 internationale sprogskoler fordelt i 20 lande, og det giver rejselystne EF-studerende fra hele verden muligheden for at lære nye sprog, skabe venskaber for livet, udveksle kulturforståelser, og størst af alt; at få deres drøm om at bo i udlandet opfyldt.

MestLæste