M&M's
Mit liv

Verdens cuteste M&M’s-nyhed

Af Sisse Tvegaard Andersen 13. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Din slikskål bliver SÅ meget pænere med de her M&M’s.

Er du også typen, der tænker over, om farverne er pæne, og om de matcher, når du vælger bland-selv-slik? Så vil du elske den nye version af M&M’s – de er nemlig pastelfarvede!

Læs også: M&M's, ferskener eller flagermus? Se danskernes yndlingsslik

De instagram-venlige M&M’s-pastiller, der er lavet af hvid chokolade og smager af vaniljecupcakes, er blevet spottet af snack-bloggeren Junkbanter.com, der har delt det her billede af dem:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Desværre ser det ud, som om man kun kommer til at kunne købe dem i den amerikanske butikskæde Target. Så hvis du kender nogle i USA, er det bare med at spørge dem om at tage på indkøb for dig.

Tag testen: Er du en slikmund?

Hvad er dit favorit-slik?

I galleriet kan du læse syv myter om slik og andre søde sager:

7myteromslik,chipsogandresødesager

Niks! Det gælder kun tørret frugt som rosiner og dadler, mens pærer, æbler, bananer og lignende kun har halvt så højt sukkerindhold som slik.
De vejer måske ikke så meget, men de fylder altså alligevel, da de rent faktisk næsten kun består af sukker og fedt. Men det er ikke så meget, at du skal have dårlig samvittighed over at spise en enkelt eller to… Det siger vi i hvert fald til os selv, hi hi!
Både ja og nej! Popcorn, du laver i en mikroovn, er ikke sundere end slik, mens hjemmelavede er en smule sundere end chipsne. Desuden er popcorn lavet på majs, som indeholder flere gode ting for vores krop. Men det gør dem selvfølgelig ikke direkte sunde!
Ja! Der er mælkefedt i flødeis, mens en sodavandsis primært er lavet af vand og sukker, og er forskellen.
Både sandt og falsk. Light sodavand indeholder ikke lige så mange kalorier som almindelig sodavand, men til gengæld kan det give din krop lyst til mere. Ved at drikke lightprodukter snyder vi nemlig vores krop til at tro, at den får sukker, som den egentlig ikke får, og det kan give dig følelsen af sult og træthed, der kan få dig til at spise mere, end du har behov for.
Sandt! Når du spiser ting med et højt sukkerindhold, vil du efter noget tid få en følelse af sult, fordi dit blodsukker falder.
Nej! Det er ikke bevist, at nogle fødevarer giver uren hud, så den skal du ikke tro på. Men hvis du oplever, at din hud bliver mere uren af forskellige slags mad, kan du selvfølgelig selv justere på det, så det passer til dig.

Læs mere om

MestLæste