Theodor Vestergaard
Mit liv

Theodor om kærligheden: “Det er ikke der, hvor jeg er i mit liv lige nu”

af Bonna Haagen Pedersen 24. marts 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Jesper Sunesen
’X Factor’-Theodor har klare drømme for den nærmeste fremtid – og en kæreste er ikke inkluderet i planerne.

Siden Theodor Vestergaard var helt lille, har han elsket at underholde.

Performance-genet har han dyrket både derhjemme og i folkeskolen, hvor hans lærere var gode til at sætte ham i positioner, hvor han kunne give andre et smil på læben.

– Det er altid kommet meget naturligt for mig, og jeg fandt hurtigt ud af, at det både var noget jeg kunne lide og samtidig var relativt god til, fortæller Theodor.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ser man “X Factor”, har man også kunnet se 17-årige Theodor udfolde sit underholdningsgen, når han fredag efter fredag har optrådt med et twist af humor og højt humør.

Selv om der længe har boet en performer i Theodor og han også er vokset op i et musikalsk hjem, var det først senere, at interessen for at kombinere musik og underholdning opstod. I sjette klasse hørte han et særligt album, som tændte hans interesse.

– Første gang jeg hørte albummet “Cherry Bomb” af Tyler, the Creator, gik det op for mig, at der var meget mere til musik, end det der spilles på hitlisterne. Det åbnede op for en verden af alle mulige artister og forskellig musik.

En verden, som Theodor fortsat har en kæmpe interesse for at udforske.

Han beskriver sig selv som lidt af en nørd, og bruger gerne hele natten på at “gennem-nørde” både musik og film, som er hans anden store hobby.

– Jeg bruger al min tid på at lære mere og øver mig i at spille de sange, jeg godt kan lide at høre. Både det slang jeg bruger, og måden jeg klæder mig på, er inspireret af de artister, jeg kan lide. Det er virkelig hele mit liv.

Interessen for musik og glæden ved at underholde går hånd i hånd for Theodor, der drømmer om at kunne leve af det.

Derfor glæder han sig også over de nye bekendtskaber, han har fået, siden han kom med i “X Factor”.

Og særligt en person har overrasket positivt hos Theodor – nemlig Simon Kvamm.

Mere end bare en mentor

Inden programmet gik i gang, betragtede han Simon Kvamm som en “cool dude”, og han forventede, at der muligvis ville være en form for distance mellem Simon og deltagerne. At Simon måske ikke ville engagere sig 100 procent i deltagerne.

– Simon er jo en rigtig verdensmand. Men da jeg lærte ham at kende, fandt jeg ud af, at han bare er helt nede på jorden og den meste flinke person. Han er reelt interesseret i, at det går mig godt og er nysgerrig på mig som person, lyder det fra en tydeligt begejstret Theodor.

Han fortæller også, at Simon dedikerer alt han har til deltagerne og programmet for tiden. Og de to har da også planer om at se mere til hinanden uden for “X Factor”-rammerne.

– Simon har snakket lidt om, at vi, hans deltagere, også skal ud at spille nogle koncerter med “Hugorm”, når det hele er færdigt.

Fremtidsdrømme og kærlighed

Theodor glæder sig over udsigten til at fortsætte relationen til Simon efter programmet og at komme ud at spille.

Han drømmer om at arbejde med både underholdning og musik i fokus, og vil også gerne lave mere TV.

– Jeg tror, jeg vil fokusere på underholdning og så kan musikken være lidt på sidelinjen. Musik er jo også underholdning og jeg elsker det, så det ville være fedt at kunne inkorporere.

Selv om Theodor endnu ikke har lagt en helt konkret plan for sin nærmeste fremtid, er han dog sikker på én ting – at tiden ikke kalder på kærligheden lige nu.

– Med den alder jeg har, føler jeg ikke et behov for at skulle have en kæreste eller lignende, fortæller Theodor, hvis kærlighedsstatus er single.

– Jeg havde en kæreste i niende klasse, og det lærte mig, at jeg ikke rigtig har brug for det. Det er ikke der, hvor jeg er i mit liv lige nu. Jeg tænker ikke på det, fortæller Theodor med et smil.

MestLæste