Mit liv

Se de 5 hjemsøgte steder, som er de mest instagrammede i verden

Af Anna Birch Jakobsen 21. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Årets uhyggeligste sæson er skudt i gang. Derfor har Vi Unge fundet frem til de 5 hjemsøgte steder i verden, som er de mest populære steder at tage uhyggelige instabilleder.

De fleste er skeptiske, når de hører spøgelseshistorier. Men hvor mange tror du, ville turde at overnatte på nogle af verdens mest uhyggelige steder, hvor flere mener at have oplevet paranormal aktivitet, eller hvor mange mennesker er blevet henrettet?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selvom vores fornuft siger, at spøgelser ikke findes - så bliver vi alligevel fascinerede og lidt skræmt, når vi besøger historiske steder med en uhyggelig fortid.

Læs også: De 10 mest populære planter på Instagram

Se de 5 hjemsøgte og mest instagrammede steder i verden, som vi besøger for at få et adrenalin-kick og et uhyggeligt billede til Instagram. Heldigvis er instabilleder bedst i dagslys - ville du turde at overnatte et af disse hjemsøgte steder?

De 5 hjemsøgte steder, som er de mest instagrammede i verden

1. Salem, Massachusetts, USA

Det hjemsøgte sted, som er det mest instagrammede i verdenen, er den lille by Salem, som ligger lidt udenfor Boston i USA. Byen er kendt for de forfærdelige 'witch trials', som fandt sted tilbage i 1692. Her blev over 200 mennesker - specielt mange kvinder - beskyldt for at være hekse, som udførte mørk magi. 30 mennesker blev erklæret skyldige, hvoraf de 20 af dem blev hængt, mens fem døde i fængslet. På grund af byens uhyggelige historie, er der blevet filmet mange uhyggelige film i byen - blandt anden Disneys "Hocus Pocus", som du kan se på Disney+.

Læs også: Her er indholdet på Disney+, du bare må se

Tilsammen udgør byens forfærdelige fortid og dens popularitet i film altså også det mest populære sted at tage et uhyggeligt instabillede.

Foto: Shutterstock

2. Alcatraz Island, San Francisco, USA

Det andet mest instagrammede og hjemsøgte sted er den lille ø Alcatraz Island, som ligger lige uden for San Francisco by. Øen blev fra 1934 til 1963 brugt som et fængsel til nogle af de slemmeste mordere, da det skulle være umugligt at flygte på grund af de høje bølger og det kolde vand.

Alligevel lykkedes det tre forbrydere at flygte i 1962, man formoder, at de døde i det kolde vand, men der er ingen, der i virkeligheden ved det. Fængslet lukkede efter hændelsen - så nu kan man besøge det gamle fængsel og tage uhyggelige instabilleder i de forfaldne fængselsceller.

Foto: Shutterstock

3. Tower of London, England

Tower of London er det tredje mest instagrammede, hjemsøgte spot i verden. Her blev dronningen af England i 1536 halshugget, fordi hun var beskyldt for incest, at være kongen utro og at planlægge hans død. Det var beskyldninger, der i virkeligheden kom af, at kongen var blevet forelsket i en anden og ville ende deres ægteskab. Derudover blev to unge prinser engang myrdet oppe i det ene af fire tårne.

Læs også: Se stjernernes vile Halloween-outfits

4. Edinburgh Castle, Scotland

Endnu et slot sniger sig op på fjerde pladsen over de mest uhyggelige, instagrammede steder. Edinburgh Castle i Scotland har holdt mange pirater og kriminelle som fangere i slottes fangekælder - og nu siges det, at fangerne hjemsøger slottet. Den intense spænding, blandet med de meget smukke balsale og korridorer, udgør den perfekte lokation til et smukt, uhyggeligt instabillede.

Foto: Shutterstock

5. Eastern State Penitentiary, Philadelphia, USA

På en femte plads kommer USA's første fængsel, Eastern State Penitentiary, hvor der i de 140 år, det var i brug, var mere end 50 selvmord og 12 mord. Her kan du komme på besøg både om dagen eller - hvis du er rigtig modig - om natten. Det bliver måske ikke de bedste instabilleder i mørke, men oplevelsen bliver derimod ekstra uhyggelig.

Foto: Shutterstock