Mit liv

Sådan får du højere karakterer

Af Oliver Kokholm Ungermann 16. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En undersøgelse viser nu, hvordan du meganemt kan forbedre dine karakterer. Se her, hvad du skal gøre!

Er du træt af dine karakterer, og vil du gerne have hjælp til at løfte dem et niveau op? Så kan det være, du skal tage rådet fra Warwick Business School til dig.

Læs også: Hjælp, jeg får dårlige karakterer

Deres undersøgelse viser nemlig, at der er en helt tydelig sammenhæng mellem, hvornår du afleverer dine opgaver, og hvilken karakter du får.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Vores undersøgelse viser, at dét at aflevere senere grundet dårlige studievaner har en alvorlig og skadelig indvirkning på resultatet, siger Dr. Arnott til skolens hjemmeside.

Tag testen: Hvilken tv-skole skal du gå på?

Så afleverer du dine skoleopgaver tidligere, end du skal, burde du altså få en højere karakter for opgaven, end hvis du venter til det sidste øjeblik med at give den til din lærer. Yay, hvor er det smart!

Vil undersøgelsen få dig til at ændre, hvornår du afleverer dine lektier?

Stjerner,derhadedeskolen

- Jeg var aldrig populær i skolen. Aldrig. Alle hadede mig, og jeg var egentlig kun venner med drenge. Jeg har en meget aggressiv personlighed, og det kan piger ikke lide ved mig.
- Det var meget værre for mig i virkeligheden, end min karakterer oplever det i ”Glee”. Jeg gik i hjemmeskole i flere år, fordi jeg havde det så svært. Jeg var mere lille, og jeg brugte det meste af min tid spærret inde i skabe. Gudskelov for mobiltelefoner, ellers ville jeg stadig være derinde.
- Jeg havde ingen venner. Jeg var så ked af det under hele min skolegang. Jeg prøvede at blive venner med folk, men jeg passede bare ikke ind. Så jeg holdte mig for mig selv det meste af tiden.
- Når du er færdig med skolen, indser du, at det er en mindre version af livet. Børn giver dig ikke en chance.
- Jeg hadede skolen. Jeg hadede at være indenfor, jeg hadede at være bag et skrivebord. Jeg kunne ikke koncentrere mig. Skolen dræbte mig lidt på en måde.
- Jeg sagde til min mor: ”Jeg vil gerne være skuespiller. Vil du ikke nok tage mig til auditions?”, for jeg var nødt til at komme ud af det offentlige skolesystem.
- Jeg blev drillet, fordi de synes, jeg var grim, havde en stor næse og var irriterende. ”Du griner sjovt, du er underlig, hvorfor synger du altid, hvorfor er du altid i teater, hvorfor lægger du din makeup på den måde?” spurgte de hele tiden.
- Jeg skiftede skole to-tre gange på et år, og det var nok det, der var hårdest. Jeg blev tævet på toilettet, på gangen, låst inde i skabe, kun fordi jeg var den nye dreng.
”Harry Potter”-skuespilleren droppede ud af skolen, fordi han ikke synes, det var noget for ham. Han ville hellere forfølge sin skuespillerdrøm.
- Jeg arbejde virkelig hårdt. Det var ikke fordi, jeg bare droppede ud fra high school for at lave ingenting. Jeg arbejdede på et tv-show, og jeg arbejdede måske hårdere end dem, der stadig gik i skole. Jeg tror helt ærligt, at hvis du har en karriere i tankerne, der ikke kræver en akademisk uddannelse, så får high school dig ikke det sted hen, du skal være.

Læs mere om

MestLæste