Mit liv

Pinligt: Spyttede vinen ud i kirken

Af Anonym 24. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ups, hvor pinligt for de to piger, der var med deres mormor i kirke!

Jeg skal konfirmeres i år, så jeg skal gå i kirke om søndagen, og en dag havde min veninde og jeg aftalt, at vi skulle følges derhen.

Min veninde havde taget sin mormor og morfar med, og da det var tid til altergang, hvor man kommer op, og drikker vin og spiser brød, tvang hendes mormor os med derop.

Der var ingen af os, der ville, men da vi så sagde til hende, at vi ikke ville med derop, råbte hun højt i hele kirken: "Kujoner"! Så vi blev nødt til at gå derop.

Da vi satte os ned på alterbænken, var vi lige ved at flække af grin, og da vi så havde fået vinen, tog vi mod til os og hældte det i munden, men vi nåede ikke at synke det, før vi fik grineflip og spyttede vinen ud til højre og venstre, og dem, der sad ved siden af os, fik det i hovedet. Vi kunne slet ikke stoppe med at grine igen. Det var SÅ pinligt!

Hilsen hende, der aldrig mere går til alters!

Læs også:
Pinligt: Opkast på læreren
Pinligt: Med røven i vejret!
Pinligt: Flashede bryster

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MegetMere