Mit liv

Pinligt: Mine forældre afbrød os

Af Læserhistorie 20. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor pinligt for pigen, at hendes forældre kom, lige da hun var hoppet under dynen med kæresten.

Min kæreste Peter og jeg havde aftalt, at vi skulle bruge hele weekenden sammen hjemme ved ham, fordi han skulle være alene hjemme. Men mine forældre havde før sagt, at jeg ikke måtte være alene med min kæreste i en hel weekend, så jeg sagde, at jeg ville tage over til min veninde Sofie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Endelig kom dagen, den bedste weekend i mit liv - jeg havde pakket færdigt og sagde, at jeg tog over til Sofie. Da jeg kom hjem til Peter, havde han gjort det hele så romantisk! Han havde ringet efter pizza, og vi begyndte at spise.

Peter lænede sig ind over bordet og begyndte at kysse mig helt vildt, og vi gik ind på hans værelse. Han tog mit tøj af mig, og vi begyndte at hygge under dynen. Lige indtil vi hørte nogen banke på hans dør ind til værelset!

Der stod mine forældre så, og vi råbte bare; "UD!" Vi tog tøj på og gik ud til dem. Mine forældre havde åbenbart ringet til Sofies forældre for at sige, at jeg havde glemt noget, og Sofie havde sagt, at jeg var hos Peter.

Nu må Peter og jeg heldigvis se hinanden lige hvornår vi vil - og jeg har tilgivet Sofie!

Hilsen hende, der aldrig mere vil lyve om, hvor hun er.

Læs også:
Pinligt: Afsløret på stranden
Pinligt: Frække sms'er
Husk lige brillerne

Læs også: Sådan kommer du ud af en pinlig situation

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste