Mit liv

Pinligt: Menstruation hos kæresten

Af Læserhistorie 24. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh nej, hvor er det pinligt, at man pludselig får sin menstruation hos kæresten, når man har glemt at tage bind med…

Det havde været en rigtig god dag, og jeg havde fået en aftale med ham den lækre fyr. Men det blev ikke mit livs bedste dag! Jeg havde jo fuldstændig glemt at jeg skulle have min menstrution den dag!

Da vi kom hjem til ham, var vi sammen med hele hans familie. Vi sad og hyggede os og flirtede på hans seng! Og vi havde det megasjovt! Da jeg vidste, at jeg havde ham, begyndte vi at kysse.

Men SÅ kunne jeg mærke min menstruation, og jeg havde hvide bukser på! Og jeg havde vist ikke bemærket det, men det var ALLEREDE blødt igennem! Og det værste var, at hans mor var taget af sted, sammen med storesøsteren.

Så han gik ned til sin far og sagde, at jeg havde fået menstruation, og hans far vidste jo ikke hvor bindende lå! Så jeg var meget gennemblødt, og blev nødt til at låne nogle bukser! Og jeg måtte låne underbukser af hans storesøster! Det var SÅ pinligt!

Og dagen efter vidste ALLE på skolen det - da jeg kom i skole og mødte ham, blev han i starten flov, og sagde; "Har du husket bindene?!" Mega pinligt!

Men senere, da vi havde fri, sagde han undskyld, og han kyssede mig, og vi kom sammen! Jeg glemmer ALDRIG de to dage - og vi er stadig kærester i dag!

Læs også:
Pinlig snak over Skype
Pigen, der snorkede
BH'en, der gik op

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste