Mit liv

Pinligt: Med røven i vejret!

Af Anonym 20. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor uheldigt for pigen, der mistede sin tyver til slik!

En dag skulle jeg i Brugsen for at handle for min mor. Da jeg havde fundet tingene til hende, tænkte jeg, at jeg lige ville have noget slik.

Jeg stod med min tyver i hånden, imens jeg valgte slik, men så tabte jeg den selvfølgelig ind under en reol! Jeg kiggede rundt og så, at der ikke var nogen omkring mig, så jeg lagde mig ned på knæ med numsen i vejret, mens jeg prøvede at få mine fingre ind under reolen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selvfølgelig fik jeg skubbede den dumme tyver endnu længere ind under reolen, så jeg pressede mine fingre længere ind, og det gjorde virkelig ondt. Til sidst indså jeg, at jeg aldrig ville få den ud, men da jeg ville trække min hånd ud, sad den selvfølgelig fast!

Jeg fik endelig trukket hånden ud, og imens jeg sad og ømmede mig, hørte jeg pludselig nogen grine helt vildt! Jeg vendte mig om, og der stod min drømmefyr og hans venner fra skolen og grinte ad mig!

Jeg skyndte mig at købe min mors varer, og løbe ud af butikken.

Næste dag i skolen begyndte drengene at grine, da de så mig, så jeg fik min veninde til at spørge dem, hvad de snakkede om, og de fortalte om alt, det der var sket! Min veninde fortalte mig, at de havde set det hele!

Det var så pinligt!

Hilsen pigen, der aldrig nogensinde igen vil kæmpe så meget for en satans mønt!

Læs også:
Pinligt: Blev afsløret af drengene
Pinligt: Nøgen svigermor
Pinligt: Kyssede min venindes far

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.