Mit liv

Pinligt: Jeg blødte igennem!

Af Trine 13 år 27. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor er det bare typisk, at pinlige ting altid sker, når der er søde drenge i nærheden.

Jeg var på ferie i et varmt land, og jeg havde menstruation. Det var rigtig trælst, og jeg blev nødt til at bruge tampon, da jeg jo gerne ville ligge på stranden i bikini og ud at bade. Men dén dag havde vi rigtig travlt, og jeg havde ikke blødt om natten, så jeg tænkte bare, at det nok skulle gå uden tampon.

Da jeg skulle på toilettet efter en times tid på stranden, rejste jeg mig op fra liggestolen og gik derop. Jeg syntes, at alle folk kiggede underligt på mig, og råbte frække ting efter mig, så jeg småløb det sidste af vejen.

Da jeg så sad på wc'et, fik jeg en slem overraskelse. Jeg var selvfølgelig blødt i gennem! Hele min bikinitrusse var helt blodig og rød, men jeg blev jo nød til at gå tilbage til min familie, sådan som jeg så ud. Jeg var grædefærdig, men min mor trøstede mig med, at vi heldigvis ikke kendte nogle på standen.

Det værste var dog, da vi kom tilbage til hotellet, og jeg så to pæne drenge, som havde ligget lige ved siden af os på stranden! De var heldigvis ikke danske, så jeg kommer nok aldrig til at se dem i øjnene igen. Men øv, det var pinligt!

Læs også:
Menstruation i svømmehallen.
Pinlig oplevelse med svigerfar.
En pinlig flyvetur.

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til pinligt@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MegetMere