Mit liv

Pinligt: Han så mig nøgen!

Af Læserhistorie 23. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor pinligt for pigen, der troede, at drengen var taget hjem igen.

Det var sommer, og min tvillingsøster og jeg havde en dreng på besøg hjemme hos os. Drengen kendte vi allerede godt; hans far er venner med vores far. Drengen blev og spiste aftensmad, og da vi var færdige, skulle han hjem (troede jeg).

Jeg sagde til min søster, at jeg ville gå i bad, og så jeg gik ud på badeværelset og tog mit tøj af. Men jeg havde glemt min mobil i køkkenet, så jeg gik derud igen (nøgen) for at hente den.

Der stod han så og snakkede med min søster, og selvfølgelig vendte han sig rundt, lige da jeg kom gående. Jeg lagde mig hurtig ned på gulvet, men så kom min far løbende, fordi han havde hørt, at min søster havde fået mega grineflip.

Min far så på mig og spurgte mig, hvad jeg dog lavede på gulvet - nøgen?! Jeg forklarede det, og så grinede han og sagde til drengen, at han hellere måtte gå nu.

Næste dag skulle jeg over til drengen sammen med min søster, og han sagde, at han aldrig ville glemme det, der var sket dagen før. Det var den mest pinlige dag i mit liv.

Hilsen den uheldige pige.

Læs også:
Nøgen storebror
Nøgen årsfest
Pinligt: Uanmeldt besøg

Læs også: Sådan kommer du ud af en pinlig situation

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MegetMere