Mit liv

Pinligt: Forskrækkede min brors venner

Af Anonym 2. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ej, hvor pinligt for pigen, der råbte sin storebrors venner lige op i hovedet!

Det hele startede med at jeg skulle holde en lille pigeaften for mine veninder. Min kusine var den første, der kom, og hun skulle spise med til aftensmad.

Mine forældre havde også gæster, og da vi næsten var færdige med at spise, kunne vi høre, at der kom en bil udenfor. Min kusine sagde, at det nok var mine veninder, som var kommet, og så dum som jeg er, løber jeg ud i bryggerset og gemmer mig bag den ene væg. Da der kommer nogle ind af døren, og lægger deres jakker og sko, springer jeg frem fra væggen, og råber BØØH så højt, jeg kunne lige op i hovedet på dem, da jeg troede, at det var mine veninder. Men det skulle så vise sig, at det var to af min storebrors 18-årige venner, jeg havde forskrækket. De skreg op, da de så mig, og jeg stod først bare lammet og kiggede på dem, hvorefter jeg så løb ind til spisebordet igen helt rød i hovedet og helt stille! Min kusine forstod først ingenting, men opfattede hurtigt, hvad der var sket, da min storebrors venner kom frem bag væggen og hilste på min familie. Min kusine bryder ud i grin, og det samme gør min storebror, og jeg sidder bare der og ligner en tomat i hovedet. Så siger min far så til min brors ven: - Er du nu også blevet bange for lillesøsteren?, hvor han bagefter siger til mig: - Har du taget for meget sol, eller er du bare meget rød i hovedet? Jeg sidder bare der helt stille og kigger over på min kusine, som stadig sidder og griner. Det var nok det pinligste, der nogensinde er sket, og jeg kommer nok aldrig til at glemme det, da min storebror altid skal minde mig om det.

Hilsen pigen, der ALDRIG forskrækker nogen igen!

Læs også:
Pinligt: Opkast på læreren
Pinligt: Med røven i vejret!
Pinligt: Flashede bryster

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste