Mit liv

Pinligt - En blodig opvisning

Af Redaktionen 2. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er ikke noget værre end at bløde igennem – især ikke foran et kæmpestort publikum! Det har en læser prøvet. Her er den pinlige historie.

Det var den dag, jeg skulle lave opvisning foran flere hundrede personer. Vi havde det sejeste opvisnings tøj, det var hvide heldragter med diamanter i kanten.

Læs også: Pinligt - Kastede op på ham den lækre

Nu startede opvisningen, og det gik helt vildt godt. Lige pludseligt begyndte alle tilskuerne bag mig at grine, jeg anede ikke hvorfor, så jeg vendte mig om for at se, hvad de grinede af, men der var ikke noget.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Pludselig begyndte de andre tilskuere også at grine, det var vildt mærkeligt. Så kom min veninde hen til mig og sagde, at jeg var helt rød bagpå… Det var så pinligt, at jeg løb alt, hvad jeg kunne ud af hallen og ind i omklædningsrummet.

Læs også: Pinligt - Kaos i Silvan

Da jeg kom derind, fandt jeg ud af, at jeg lige havde fået min menstruation, lige på det tidspunkt ville jeg bare ønske, at jeg ikke fandtes. Da jeg kom i skole dagen efter, gik folk kun og talte om mig, og hvad der var sket til opvisningen - så pinligt.

Hilsen pigen, der altid husker at tjekke, om hun har menstruation, inden hun går til en opvisning

Læs også: Pinligt - Pruttede i propfyldt biograf

MestLæste