Mit liv

Pinligt: Blodig togtur

Af Læserhistorie 16. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor pinligt for pigen, der havde glemt et bind, da hun havde menstruation og blødte igennem lige midt i toget.

Jeg havde næsten lige fået min menstruation, da jeg sad i toget på vej hjem fra København. Jeg sad og lyttede til min iPod med fødderne oppe på sædet og lidt spredte ben.

Folk sad og kiggede mærkeligt på mig, men det tænkte jeg ikke rigtigt over. Efter en halv time med konstant stirren, rejste jeg mig for at gå på toilettet. Da jeg kom derud og trak mine bukser af, opdagede jeg, at mine lysegule shorts og hvide underbukser var helt røde af blod.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det viste sig, at jeg var blødt igennem mine tynde trusseindlæg. Og så måtte jeg jo ellers løbe frem og tilbage mellem min kuffert og toilettet for at skifte de gennemblødte shorts og underbukser ud. Folk kiggede bare, og da jeg sad i en familie-kupé, var der masser af små utålmodige, tissetrængende børn, der hele tiden bankede på toilettes døre. Mødrene til de små, skulede ondt til mig resten af turen.

Derefter blev jeg nødt til at gå på toilet mange gange, for at se, om jeg var blødt igennem igen. Det gjorde jeg heldigvis ikke, og resten af turen forløb nogenlunde rolig.

Læs også:
Pinligt: Menstruation hos kæresten
Menstruation i svømmehallen
Det var ikke menstruation

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste