Mit liv

Pinligt: Afsløret i at have sex

Af Mathilde 16 år 9. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mathilde og hendes kæreste valgte at blive på efterskolen, hvor de endte med at have sex… men det blev opdaget!

Jeg syntes lige, I skal høre min overpinlige historie, som jeg faktisk oplevede her den anden dag.

Jeg går på efterskole, og jeg har fået verdens dejligste kæreste heroppe! Vi har været sammen i lidt over to måneder, og vi holder virkelig meget af hinanden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi blev begge heroppe i en weekend, hvor der ikke var særlig mange tilbage på skolen. En aften forsvandt vi lidt, og vi endte i et rum ved siden af skolens gymnastiksal, hvor vi "hyggede" os lidt.

Lige pludselig kunne vi høre en af mine bedste veninder stå lige udenfor døren og råbe: "Nej! Jeg vil ikke vide det!", hvorefter hun og min anden gode veninde gik igen. Hun havde regnet ud, at det var os, der var derinde, og de havde også hørt lidt lyde!

Min kæreste og jeg blev inde i rummet i et godt stykke tid, fordi vi ikke ville ud, når de var lige udenfor. Vi prøvede at komme ud en anden vej, men der var låst, og vi blev så opdaget af en lærer! FEDT!

Da alle de andre kom tilbage på skolen søndag aften, vidste alle lige pludselig, hvad der var sket.

Det er det pinligste, jeg nogensinde har oplevet, og jeg tror, at jeg i fremtiden vil vente til min kæreste og jeg er alene hjemme ved en af os.

Knus gymnastikpigen

Læs også:
Pinligt: Næseblod i lufthavnen
Pinligt: Baby-gylp på min flirt
Pinligt: Vat i bh'en

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste