Mit liv

Piger på EF sprogrejse

Af Annonce 17. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I samarbejde med Vi Unge og EF sprogrejser er en gruppe piger taget på sprogrejse i London. Læs, hvordan det er at være på EF sprogrejse her!

Så ankom vi endelig til London. Vi mødtes alle i lufthavnen, og det var rigtig rart at møde hinanden, inden vi tog afsted på et eventyr, vi aldrig vil glemme.

I starten var vi alle lidt nervøse, men det viste sig heldigvis, at alle var rigtig søde, og vi blev hurtigt venner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Aktiviteterne startede allerede fra dag et, så vi kunne mærke trætheden snige sig ind på os.

Læs også: Overvejer du at tage på sprogrejse?

Den første dag fik vi stillet en udfordring. Vi skulle tage billeder af forskellige ting, som man kan (eller ikke kan) finde på Oxford Street i London, for eksempel moderigtige drenge og piger. Om aftenen tog vi i biografen og så "The Great Gatsby". Den var virkelig god!

En af de andre dage tog vi til markedet Camden Market. Det var sjovt at gå rundt og se på alle de søde, små butikker og alle menneskene.

Læs også:
Sommerferie og sprogrejse.

Den 7. juli, om søndagen, tog vi på en heldagstur til Oxford sammen med andre elever fra EF. Det var rigtig sjovt. I Oxford fik vi den udfordring, at vi skulle interviewe lækre lokale drenge(!) omkring piger, dates og den slags.

Vi har det simpelthen bare rigtig godt her i London. Vejret er fremragende, og vi har været på Starbucks næsten hver eneste dag!

Læs også:
Gode grunde til at tage på sprogrejse.

Vi glæder os rigtig meget til at besøge BBC-studierne, til at sejle på Themsen og til, at vi skal til Summeranza - men det kan I læse meget mere om i vores næste blogindlæg.

XOXO
Pigerne på EF sprogrejse

Læs, hvordan du kan komme på sprogrejse her!

MestLæste