Mit liv

Øv! Min BFF har fået en kæreste

Af Susie Pedersen 18. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Føler du, at du og din BFF er blevet mindre tætte, efter hun har fået en kæreste? Se med her!

Det kan godt være en lille smule svært at glæde sig på sin venindes vegne, hvis hun har fået en ny kæreste, som gør, du frygter, at jeres forhold bliver dårligere.

Læs også: Veninde/kæreste-regler

Det kan for det første være en god idé at fortælle din BFF, at du er lidt bange for, at jeres forhold bliver dårligere, når nu hun har fået en kæreste. Det er nemlig altid det bedste udgangspunkt at være ærlig. Du skal selvfølgelig understrege, at du er glad på hende vegne, så hun ikke føler det som et angreb.

Læs også: Sådan føles det at være single

Måske har ingen af jer tidligere haft en kæreste, for så kan det godt føles ekstra hårdt, når den ene af jer første gang oplever den glæde, I plejer at give hinanden, med en fyr. Men bare rolig, du har ikke mistet hende til en fyr!

Så væk med bekymringen og de ærgerlige tanker - de ting, I har sammen, kan en kæreste nemlig ikke erstatte. Vi har samlet nogle gode grunde til, at du sagtens kan glæde dig over, at din BFF har fået en kæreste.

Minvenindeharfåetenkæreste

Kvalitetstid:
Måske ses I ikke lige så tit, som I engang gjorde, men det betyder bare, at I kan hygge jer ekstra meget, når I ses nu. I kommer til at savne hinanden, og så har I sikkert meget mere at snakke om, når der er gået et par dage mellem, I har set hinanden.
Hun vil gerne høre om dit datingliv:
Selv om din veninde har fået en kæreste, betyder det ikke, at du skal stoppe med at kigge på drenge. Din BFF vil helt sikkert gerne høre, hvem du skriver med, hvordan han svarede og alle de andre sjove ting ved at date. Hun er ikke længere ledig, så alle de spændende ting vil hun gerne høre fra dig.
Du bliver endnu mere speciel for hende:
Din BFF kommer selvfølgelig til at dele rigtig mange ting med sin kæreste, men han vil aldrig kunne erstatte jeres dybe samtaler. Måske får hun også brug for at fortælle dig om nogle ting fra deres forhold, der går hende på. Der kan en bedsteveninde bare ikke erstattes.
Måske har han nogle søde singlevenner:
Altså, du skal jo også huske på, at din BFF’s nye kæreste helt sikkert har en masse venner. De venner kan du jo sagtens få et lille crush på eller skrive lidt med. Nogle nye drenge i vennegruppen skader i hvert fald aldrig.
Du kan lære af din BFF:
Man skal helt sikkert lære af sine egne gode oplevelser (og fejl), men det skader ikke at lytte, når din BFF fortæller om de gode og dårlige ting ved sit forhold. Det gælder både, hvis du ikke har haft en kæreste, eller hvis du har. Din BFF og hendes tanker kan måske inspirere dig til nogle spændende ting – eller afskrække dig fra noget andet, så du ikke selv behøver at opleve det.

MegetMere