Mit liv

Mangler du en drengeven?

Af Louise Wethke Buch 26. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du brug for flere drengevenner, men ved ikke, hvordan du skal finde dem? Find den vennetype, der passer bedst til dig.

DEN FØLSOMME

Følsomme drenge er supergode til at snakke om kærlighed og har helt sikkert nogle andre tips, hvis du har et crush på en fyr, du gerne vil score.

Bliv hans ven

Vis ham, at du er interesseret i at lære ham at kende. Spørg ind til hans interesser, og vis, at du er god til både at snakke og lytte. Når I kender hinanden lidt bedre, kan du spørge ind til, hvem han har et crush på, så han ikke tror, du er interesseret i ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

DEN KLOGE

Hvis du elsker at debattere og diskutere nyheder, er den kloge drengeven det perfekte match til dig. I kan helt sikkert dele en masse spændende fun facts med hinanden, som gør det let for jer at holde gang i samtalerne.

Bliv hans ven

Du kan altid prøve at spørge om I skal lave skolearbejde sammen en dag. Imens kan du spørge ind til hans holdninger til et bestemt emne, du selv går meget op i. På den måde får I nemt en spændende samtale i gang.

Læs også: 20 overraskende facts om drengekroppen

DEN SJOVE

Det er altid dejligt at have venner, man kan grine sammen med. Måske er der en sjov fyr i klassen, som passer helt perfekt ind i din vennegruppe?

Bliv hans ven

Få ham til at grine! Han får lyst til at lære dig at kende, hvis han opdager, at I har den samme humor. Når I er blevet venner, kan I slappe lidt mere af sammen og chille hjemme ved en af jer, så hele jeres venskab ikke kun handler om at lave jokes.

DEN SPORTY

Hvis du bruger meget tid på din sport, er der ikke noget bedre, end at have en ven, der har samme interesse, som dig selv.

Bliv hans ven

I behøver ikke dyrke den samme sport for at blive venner. I kan måske løbe en tur sammen, eller være på hold i idrætstimerne.

Læs mere om