Mit liv

Jeg har aldrig | Følt mig smuk

Af Louise Haack 26. april 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad kan man gøre, hvis man aldrig før har følt sig smuk? Læs med her.

Hvis du aldrig nogensinde har tænkt på dig selv som smuk, er du ikke alene. Det er der faktisk rigtig mange piger, der ikke har prøvet før.

Men det er ærgerligt, for alle piger er smukke, som de er. Og det er vigtigt, at du husker, at vi alle sammen er forskellige og smukke på vores egen måde. Også når man ikke har det nyeste tøj eller den pæneste makeup på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Jeg har aldrig | Barberet ben

Vi har fået nogle af Vi Unges dejlige læsere til at fortælle os, hvornår de føler sig allermest smukke. Læs med her for at få masser af inspiration til at opdage, hvornår du selv er allersmukkest.

Læs også: Jeg har aldrig | Været nogens crush

- Jeg føler mig smukkest, når jeg er sammen med mine tætteste veninder. De gør, at jeg kan se det smukke i mig selv, og det er der ingen andre end dem, der kan. Jeg synes normalt ikke særlig godt om mig selv, men mine veninder får mig til at se mig selv med andre øjne, og det elsker jeg dem for.

- Jeg spiller amerikansk fodbold med drenge og er den eneste pige på holdet. Når jeg tager min hjelm af efter en kamp og løsner mit hår, så det kan blafre i vinden, føler jeg mig smukkest. Det er også der, det går op for modstanderne, at de har tabt til et hold, hvor det er en pige, der er kaptajn, og det er sjovt.

- Jeg føler mig smuk, når jeg er sammen med min kæreste, fordi jeg ved, at han sætter pris på mig og mit udseende. Og han bekræfter mig i, at jeg er smuk hver dag.

- Jeg føler mig smukkest, når jeg har det sjovt med mine venner og veninder. Når jeg griner med dem, er det som om, at jeg kan leve livet uden at være i tvivl om, at jeg er smuk, som jeg er.

- Jeg føler mig smukkest, når jeg ikke har noget makeup på og hører musik.

- Når solen skinner, er jeg altid lidt mere optimistisk. Så når den står højt på himlen, føler jeg mig altid lidt kønnere.

- Jeg føler mig allersmukkest, når jeg er omgivet af mine bedste venner, for selv hvis jeg mener, at jeg er grim, så ved jeg, at de stadig synes, at jeg er smuk.

Boost din selvtillid med gode råd fra stjernerne. Læs dem i galleriet:

Stjernernesgoderådomselvtillid

- Der, hvor du føler dig allermest usikker på dig selv, er når alt din selvtillid er tabt, og du føler, at alle mennesker stirrer på dig og dømmer dig. Men det burde være omvendt. Du burde føle, at de, der kigger på dig, går op i dig. Det er noget, vi kan prøve at gøre for hinanden – følelsen af, at øjne udstråler støtte og ikke foragt, siger Miley Cyrus i ”Miles to Go”.
- Dine skønhedsfejl gør dig smuk, og de gør dig til den, du er - så vær dig selv og elsk dig selv, og så kan intet stoppe dig.
- Det, du synes om dig selv er langt vigtigere, end det andre synes om dig.
- Du skal være tro mod dig selv, og du skal ikke være bange, selvom nogle fortæller dig, at det, du gør, ikke er cool eller rigtigt. Jeg lover dig, du kommer ikke til at fortryde det, hvis du er tro mod dig selv og det, du elsker, for det er den eneste grund til, at jeg er, hvor jeg er i dag.
- Det er svært at være teenager, fordi man bliver så opmærksom på, hvad alle siger og tænker. Men der er ikke noget af det, der bestemmer, hvem du er som person, eller hvor succesfuld du bliver, medmindre du lader dem gøre det.
- Kast dine skuldre tilbage, tag rød læbestift på, smil og sammenlign aldrig dig selv med andre piger! Så ejer du rummet.
- Der er ikke noget interessant ved at se perfekt ud – så ryger pointen. Det tøj, du tager på, skal sige noget om dig, og hvem du er. Det er det vigtigste.
- Det er sejt at være sig selv. Det er ikke sejt at lade andre fortælle dig, hvad du skal gøre.
- Det mest attraktive ved en pige er selvsikkerhed. Du skal have det godt med dig selv, så andre også har det godt med dig. Lad være med at fokusere på de små negative detaljer, men arbejd med det, du kan lide ved dig selv.
- Min metode vil nok ikke hjælpe så mange. Men jo mere nøgen, jeg var, desto mere selvsikker blev jeg. Jeg var bare nødt til at se min frygt i øjnene, for du kan altid finde noget, du ikke er tilfreds med ved dig selv.

MestLæste