Mit liv

Hyggelig tøseaften med veninderne

Af Sara Wilkins 23. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu hvor vejret er blevet koldere, og det hele er lidt mørkt og trist udenfor, er det den perfekte anledning til en tøseaften med alle dine bedste veninder! Læs videre og få opskriften på en fantastisk pigeaften!

Hvem skal med?
Inviter et par stykker af dine bedste veninder over - husk ikke at invitere for mange, for så kan det hurtigt blive lidt upersonligt, og så er det svært at få sludret helt igennem! Det er en god idé at invitere dem, som du allerede ved, har det sjovt sammen - så skal du ikke nemlig bekymre dig om, at alle får en rigtig hyggelig aften!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Test: Er du en god veninde?

Hvad skal I spise?
Tøseaften hænger automatisk sammen med en kæmpe bunke slik og en masse sodavand! Men hvis du vil gøre det lidt ekstra lækkert og være lidt sundere, kan du skære nogle gulerødder og agurker i skiver og lave noget god dip til. Det er også skønt og opfriskende med noget lækkert frugt, som I kan sidde og nippe til, mens I snakker løs - få dine veninder til at hjælpe dig med at skære, så du ikke står med det hele selv.

Se vores lækre opskrifter

Hvad skal I snakke om?
Det gode ved tøseaftener er, at man aldrig helt ved, hvad man kommer til at snakke om - man kan snakke om alt mellem himmel og jord! Alligevel plejer det dog at være klassens lækre fyr eller de hotte fyre fra Hollywood, der står øverst på listen over samtaleemner! Så længe du er omgivet af dine skønne veninder, skal snakken nok gå helt af sig selv - og det skal helst blive ved til laaangt ud på natten!

Forslag: Leg: Hvor godt kender du din veninde - og omvendt

Hvad skal I lave?
Der er masser af sjove muligheder, når man er sammen med sine aller bedste veninder! I kan jo starte med at spille et sjovt spil som for eksempel Twister - eller hvad med en god omgang Gæt og Grimasser? I kan prøve at efterligne de kendte eller nogle af jeres klassekammerater og lærere - det er altid et hit! Når I er blevet trætte, kan I hoppe i nattøj og lægge jer på sofaen på en stor bunke puder og nyde en rigtig tøsefilm! Der findes utallige sjove, romantiske og spændende dvd'er at vælge imellem!

Hvilken film er altid et hit med dine veninder?

MestLæste