Vi Unge har interviewet dem alle tre, og spurgt om råds til hvad man skal gøre, hvis man har et ønske om at brænde igennem med sin helt store passion; om det er dans, sang, tennis eller hvad man går og synes er sjovt i livet. Rådende er forskellige, men én ting er de enige i: Man skal arbejde for det.
X Factor

Her er X Factor-dommernes råd til dig, der drømmer om at leve af din passion

Adele Bennett-Larsen 27. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Lasse Lagoni / TV 2
Vi Unge har spurgt årets X Factor-dommere, hvad der skal til for at brænde igennem med sit talent. Læs rådene her.

Årets X Factor-dommere er endelig blevet afsløret, og vi kan nu glæde os til at se Thomas Blachman, Kwamie Liv og Martin Jensen som dommere.

Vi Unge har interviewet dem alle tre og spurgt, hvad man skal gøre, hvis man har et ønske om at brænde igennem med sin helt store passion – uanset om det er dans, sang, tennis, eller hvad man ellers har det fedt med at lave. Dommernes råd er forskellige, men én ting er de enige om: Man skal arbejde for det.

Vi Unge har spurgt årets X Factor-dommere, hvad der skal til, for at brænde igennem med sit talent. Læs rådende her.
Foto: Lasse Lagoni / TV 2

Thomas Blachman: ”Alt skal nok gå, og du skal ikke stresse”
Thomas Blachman har været X Factor-dommer 13 gange og har arbejdet i musikbranchen i mange år. Vi har spurgt ham, hvilket råd han vil give dig, der ønsker at brænde igennem med dit talent.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

– Du skal gøre, hvad du har lyst til på din egen måde. Du skal opsøge de mennesker, du har stor respekt for, så du kan få deres feedback på dét, du er god til, og dét du skal blive bedre til. Derudover skal du lade være med at spejle dig for meget i andre, og nogle gange trække stikket ud og lave udelukkelsesmetoden i forhold til, hvad du ikke vil, så du nemmere kan fornemme, hvilken vej i livet du vil. Alt skal nok gå, og du skal ikke stresse, når du er så ung! Men du skal turde at gøre lidt mere, end hvad de andre gør.

Kwamie Liv: ”Det vigtigste er, at du har en idé om, hvad du vil”
Kwamie Liv er årets nye X Factor-dommer, og hun lever til daglig som sanger og sangskriver. Det her er hendes bedste råd til dig, der vil forfølge dit talent.

– Det vigtigste er, at du har en idé om, hvad du vil – sådan kan du nå rigtig langt. Derudover skal du være dygtig, og det bliver du ved at dyrke din passion så meget som muligt. Jeg har brugt timevis på at skrive sange og synge, og jeg kan ikke huske en dag, hvor jeg ikke har dyrket min kreativitet. Så hvis du vil blive god til noget, skal du gøre det – uanset hvad. Men det er et arbejde at nå derhen, hvor man gerne vil være, og det skal du være forberedt på. Men hvis du virkelig vil det, skal du heller ikke være bange for det.

Martin Jensen: ”Du vil aldrig blive verdensmester uden at have talent”
Martin Jensen er DJ og med som X Factor-dommer for anden gang. Og hvordan slår du bedst igennem, hvis du spørger ham?

– Hvis man gerne vil brænde igennem med dét, man er god til, så sker det af sig selv. Du kan ikke gøre noget for at gøre dig bedre, hvis du ikke har talent. Du kan blive bedre, men du vil aldrig blive verdensmester uden at have talent.

Vi håber, du kan bruge X Factor-dommernes råd, og hvis du ikke kan det, så er det også helt okay at have sin egen idé om, hvordan man kan opnå sin drøm. Vi Unge tror i hvert fald på, at du kan blive, lige hvad du vil – talent eller ej!

Læs mere om

MestLæste