Mit liv

En pinlig tur hos lægen

Af Læserhistorie 27. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sikke en dum dreng, der gik ind og gjorde lægebesøget utrolig pinligt for den stakkels pige.

Jeg var med min mor ude for at få en vaccinationen. Jeg er ikke så glad for nåle, så da vi kom derhen, havde jeg en tåre eller to i øjnene.

Jeg skulle stikkes af en gammel dame, og det lignede, at hendes hånd rystede ret så meget. Lige inden, jeg skulle stikkes, sagde hun til mig: ''Bare rolig lille dame. Det går nok over om 20 minutter...'' Det gjorde mig bare endnu mere bange. Og lige pludselig stod hun med en nål - og den var ikke så lille!

Så da hun begyndte at lave små smølfespark på den, begyndte det at vælte frem med tårer i mine øjne! Jeg sad og hylede så meget, at min mor måtte holde mig!

Lige pludselig kom der en megalækker dreng ind, som jeg går i klasse med. Han stod bare og kiggede på mig, og da han havde sagt undskyld, gik han ud og lukkede ikke døren ordenligt efter sig, så jeg kunne høre ham stå og skraldgrine!

Da vi var færdige og var gået ud, stod han stadig og grinede og kiggede underligt på mig! Det var så pinligt!

Læs også:
Pinligt: Pigerne med muddermasken
Pinligt frikvarter
Pinligt sammenstød med ham den søde

Læs også: Sådan kommer du ud af en pinlig situation

Fortæl din pinlige historie
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste