Mit liv

Del 3: Piger på sprogrejse

Af Annonce 25. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Pigerne, der i samarbejde med EF-sprogrejser og Vi Unge er på sprogrejse i London, har skrevet endnu et indlæg om deres tur. Læs om deres fantastiske oplevelser her!

Denne uge begyndte med et besøg i loungen for første gang. Det var rigtig hyggeligt og sjovt at slappe af og tale med andre elever fra forskellige lande. Torsdag aften tog vi en bus-sightseeingtur rundt i London og så alle seværdighederne "by night".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Onsdag tog vi allesammen til "Mega Party" i Camden Town, hvor alle de andre elever også kom. Det var en UV-boble-fest, der, som navnet antyder, indeholdt UV-lys og sæbebobler - og selvfølgelig dansede vi også EF-dansen.

Læs også: Uforglemmelige oplevelser på sprogrejsen.

De andre dage har vi været på Madame Tussauds og i London Dungeons, og vi har taget vores EFCELT, som var vores "eksamen". Om fredagen besøgte vi Action Fashion-gruppen og interviewede nogle af dem. I løbet af deres kursus skulle de lave en kjole hver, som de skulle vise i et modeshow om aftenen.

Søndag tog vi på en heldagsudflugt til Brighton, som er en havneby, der ligger omkring en time fra London. Det var en rigtig fed dag med sol, badning og en smule shopping.

Læs også: Piger på EF-sprogrejse.

I mandags havde vi "graduation". Vi fik vores hatte og eksamensdiplomer, og det var ligesom at blive student fra gymnasiet.

Disse tre uger har bare været så lærerige, hårde - men sjove, hyggelige og med en masse gåture. Det har været en fantastisk dejlig tur, som vi aldrig vil glemme.

XOXO
Pigerne fra Action Fashion-Journalism

Læs også: Gode grunde til at tage på sprogrejse.

MestLæste