Mit liv

Astrologi: Det siger dit stjernetegn om din stil

Af Redaktionen Foto: Shutterstock 21. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du til behagelige joggingbukser eller figursyede kjoler? Måske er det ikke helt tilfældigt, hvad du vælger. Dit stjernetegn har nemlig mere indflydelse på din stil, end du lige går og tror ...

Vædderen - Chik og trendy

Du kan godt lide at gøre dig bemærket, men modsat Løven holder du lidt igen med meget vilde prints og alle regnbuens farver. Til gengæld er du en trendsætter, og du er altid den, der opdager nye brands og designere. Desuden er du tit den, dine veninder spørger til råds om, hvilket tøj de skal tage på til en date – og med god grund: Du ser nemlig altid supertjekket ud.

Tyren - Behageligt og pænt

Du sætter stor pris på komfort, og der er med garanti en masse lækre jeans, enkle T-shirts og sneakers i din garderobe. Det vigtigste for dig og dit tøj er, at du føler dig tilpas og behageligt til mode. Men på samme tid er det også ret vigtigt for dig at se pæn ud, så selv om dit tøj først og fremmest skal være rart, går du aldrig på kompromis med at være chik. Læs også: Dit stjernetegn afslører: Sådan er du som søster!

Tvillingen - Legende og modigt

Du kan godt lide forandring, og du er altid på farten eller har gang i et eller andet sjovt. Derfor føler du dig godt tilpas i sneakers. Men de praktiske sko – eller det praktiske look, helt generelt – er ikke noget, der ligger så fast. For på samme tid er du meget modig og legende, og har du lyst til at tage høje sko på på en grå onsdag, gør du det. Din stil er lige så livlig, som du selv er, og du vælger gerne tøj om morgenen, ud fra det humør du er i.

Krebsen - Sofistikeret og klassisk

Som person er du meget blød og varm, men over for andre kan du godt virke en smule hård. Det viser sig også i din garderobe, hvor du har en svaghed for enkle klassikere, som udstråler elegance. Måske er du også vild med nude og beige farver – det er nemlig toner, som bløder dit sofistikerede udtryk op og er med til at understrege, at du ikke er så hård, som du måske kan se ud.

Løven - Personligt og sprudlende

Som Løve ved du præcis, hvordan du indtager et rum – ikke kun med din personlighed og energi, men også med dit tøj. Du er ikke bange for at skille dig ud, og du oser af selvtillid, når du dukker op i skolen i røde kjoler, vilde prints og andet, andre kun ville overveje at tage på til meget festlige lejligheder. Du er hverken bange for farver eller statements, og dit outfit vil nærmest altid afspejle netop det. Læs også: Test: Hvem er din Disney-prins?

Jomfruen - Klassisk og feminint

Den typiske Jomfru er både ordentlig og feminin på samme tid. Det kan man også se på dit velorganiserede garderobeskab, som sandsynligvis er fyldt op med feminine, klassiske og sofistikerede items. Dit tøj er feminint, ligesom du oftest holder dig til neutrale farver, der ikke skiller sig for meget ud. Du er elegant og underspillet – helt uden at være kedelig!

Vægten - Kvalitetsbevidst og elegant

Du er en æstetiker, hvilket betyder, at du elsker smukke ting. Det kan man også se på din garderobe, hvor du sætter pris på lækre materialer, god kvalitet og eksklusivt design. Din stil kan være svær at sætte ord på, for du skifter gerne udtryk fra dag til dag, men én ting er ret sikker: Du udstråler luksus og elegance – dog uden det bliver for meget.

Skorpionen - Pænt og personligt

Du kan være lidt svær at sætte i bås, men der er ret stor sandsynlighed for, at du udadtil altid går pænt og nydeligt klædt; poleret og stilrent, men stadig med en personlig kant. På samme tid er du også en ægte ”hyggemås”, og der er stor chance for, at du har en hel skuffe derhjemme, som er proppet med hyggesokker, bløde bukser og store, behagelige T-shirts.

Skytten - Sjovt og farverigt

Du er fuld af god energi og åben over for verden, og det viser sig selvfølgelig også i den måde, du går klædt på. Dit tøj afspejler, at du ikke har bundet dig fast til én trend eller bestemt stilart, og du tror ikke på, at sort er løsningen på alle tøjkriser. Tværtimod er du glad for klare farver, prints og for sjove fund, som du tilfældigt er stødt på og faldet pladask for. Læs også: Test: Hvilken kage skal du bage?

Stenbukken - Praktisk og behageligt

Stenbukken er et jordtegn, og de fleste stenbukke vil have en meget praktisk tilgang til tøj. Det betyder ikke, at du ikke går op i at se tjekket ud, for det gør du i allerhøjeste grad. Du er god til (og vant til) at kombinere det behagelige og praktiske med det elegante, og det er ikke unormalt, at du kombinerer sneakers med lange kjoler – begge dele skal bare være behagelige og brugbare. Og flotte, selvfølgelig!

Vandmanden - Sjovt og sprudlende

Du er kreativ, og du går dine egne veje – det gælder selvfølgelig også for dit tøj! Du interesserer dig ikke for trends, eller hvordan moden er lige nu. Tøj skal nemlig være sjovt og føles frit! Du vil meget hellere skabe din egen stil og vise din sprudlende personlighed gennem den. Det betyder, at du ikke er bange for at sy dit eget tøj, ligesom du finder stor inspiration i genbrugsbutikker og second hand-apps. Du nyder at eksperimentere – og du er god til det! Læs også: 50 scorereplikker!

Fisken - Naturligt og detaljerigt

Du er åndelig og følsom, og mange vil nok beskrive din stil som ”afslappet boheme”. Det er nok ikke helt ved siden af, for du er nemlig tiltrukket af natur, sanselighed, blødt stof og prints. Dit tøj må meget gerne være behageligt, farverigt og spændende, men på samme tid også feminint. Du kan godt lide at tilføje personlige detaljer til dit tøj, og du har en forkærlighed for unikke smykker.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.