Mit liv

7 seje venindedates

Af Julie Lund Mikkelsen 17. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ender du og din veninde altid med at lave det samme? Så prøv at planlægge en sjov og anderledes venindedate, som kan overraske din BFF og ryste jer endnu tættere sammen!

VÆR KREA
Det er så hyggeligt at være krea sammen med veninden - især hvis I får lavet nogle flotte ting, som I selv kan bruge, eller som I kan give væk i gave. Find maling, perler og glitter frem, og dekorér nogle gamle, slidte rammer, eller lav nogle fede halskæder, som i selv designer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

VENSKABSDAG
I har sikkert haft mange skønne oplevelser sammen - så hvorfor ikke holde en mindedag, hvor I husker tilbage? Kig på gamle billeder fra jeres sommerhustur sammen, hør den sang, som i dansede amok til sidste år, eller tag derhen, hvor I mødte hinanden første gang. Det vil minde jer om, hvor godt det er, at I er veninder!

MASTERCHEF
Nu skal I en tur i køkkenet! Prøv at eksperimentere med at lave nogle retter, som I ikke har prøvet før. I kan eventuelt lave en lille konkurrence om, hvem der får lavet den bedste og mest kreative ret. Det vigtigste er ikke, at maden bliver perfekt, men at I har det sjovt - og så kan I jo altid ringe efter en pizza, hvis det går helt galt…

BYT TØJ
Du har sikkert en masse tøj liggende, som du aldrig bruger. Måske er der noget af det, som din veninde ville blive glad for? Sig, at hun også skal tage noget af sit tøj med hjem til dig, og hold så en bytte-tøj-dag, hvor I kigger jeres gamle tøj igennem.

Læs også: 10 tegn på at du skal smide dit tøj ud!

ÅHHH, ROMANTIK
Selv hvis I ikke har kærester, skal I da ikke snydes for en romantisk date. Planlæg en rigtig pladderromantisk venindedate med biograftur, middag med stearinlys eller gåtur langs vandet. I vil helt sikkert komme til at grine af situationen og huske på, at det er meget vigtigere at have en god veninde end at have en kæreste!

VÆR AKTIVE
Det er både hyggeligt og sundt at tage ud og lave noget aktivt sammen med veninden. En cykeltur i skoven, en tur på rulleskøjter rundt i nabolaget eller en hurtig badmintondyst i haven - kun fantasien sætter grænser! Og så kan I jo tage en termokande med varm te og nogle lækre snacks med på farten!

FILM, FILM, FILM
Nu skal dit værelse forvandles til en hyggelig biografsal! Pop en masse popcorn, sæt jer godt til rette på bløde puder og tæpper, og smæk en film på dvd'en. Aftal, at I hver må vælge to film, som I skal se - og så er der ellers bare timevis af filmhygge i vente! Husk at have masser af snacks klar, så I ikke behøver forlade værelset hele dagen!

Læs også: 111 venidefilm du skal se!

I galleriet kan du se, hvad du kan lave, når dine veninder er på ferie!

Detkandulave,nårdinevenindererferie

Alle dine venner er på ferie, og derfor er det det helt perfekte tidspunkt at finde nogle nye venner! Du kan møde nye venner og veninder på mange måder. Den nemmeste er at tage kontakt til nogle af dine veninders veninder. De er sikkert også rigtig trætte af, at jeres fælles veninde er på ferie, så hvorfor ikke holde hinanden med selskab, mens hun er væk?
Hvor cool ville det ikke lige være, hvis du kunne et helt nyt sprog, når dine venner kom hjem? Det tager faktisk kun et par uger at opbygge et basis-ordforråd på et andet sprog. Det koster heller ikke noget! Bare download app’en Duolingo, og så er du i gang.
Selvom dine veninder er ude at rejse, så kan I stadig sagtens snakke sammen! Det kræver bare en nogenlunde stabil internetforbindelse og Skype eller Viber. Aftal en dag, hvor hun kan sætte en times tid af til at hyggesludre, mens I drikker te og lægger neglelak eller sladrer om hendes nye feriecrush.
Uanset hvor lille en by, du bor i, så er der garanteret nogle områder, som du endnu ikke har udforsket. Lad som om, at du aldrig har været i byen før og gå en lang tur de steder, du ikke har været før. Måske opdager du noget nyt og spændende, som du aldrig har bemærket?
Uanset hvor meget du keder dig, så kan du glemme det for en stund, hvis du har en rigtig god bog, du kan fordybe dig i. Heldigvis er der vildt mange gode bøger lige nu. Tag testen her, og find ud af, hvilken bog du skal læse i sommerferien.
Hvis du til dagligt har vildt travlt med alle dine venner, så er det sikkert lang tid siden, at du har hængt ud med din familie. Men faktisk er dine forældre og søskende de bedste venner, du kan ønske dig. Find en masse brætspil og bag nogle lækre småkager, og hold en rigtig familie-aften!

MestLæste