Mit liv

10 ting du skal nå inden sidste skoledag

Af Julie Lund Mikkelsen 21. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wuuhuu, nu er der snart ikke længe til sommerferien! Men måske er der nogle ting, som du liiige skal nå, inden ferien starter.

Skoleåret er snart slut, men har du nu også nået alle de ting, du gerne vil? Vi har samlet en liste over 10 ting, både seriøse og skøre, som du måske kan gøre, inden sommerferien starter.

1. Har du fortalt ham den søde fra klassen, at du har et crush på ham? Gør det nu! Ellers vil du fortryde det hele sommerferien!

2. Hold en lille klassefest. I ferien ser du jo sikkert ikke alle fra klassen, så det kan være en hyggelig måde at få ønsket alle en rigtig god ferie.

Læs også: Idéer til sidste skoledag

3. Man kommer ikke uden om det: Eksamen nærmer sig! Sørg for at følge rigtig godt med i timerne, så du er max forberedt. Det er da lidt lettere at tage sig sammen i skolen, når man ved, der snart er ferie, er det ikke?

4. Har du nogen ting, som du bare har udskudt og udskudt? Så får det ordnet nu! Så kan du nemlig holde helt fri og slappe af, lige så snart ferien begynder.

5. Skal I fejre sidste skoledag med udklædning eller klassehygge? Så er det en god idé at gå i gang med planlægningen allerede nu! Så bliver dagen nemlig endnu mere!

Læs også: Kostumer til sidste skoledag - go Gangnam Style!

6. Hvis du har været uvenner med nogen fra klassen i løbet af året, så tag en snak inden sidste skoledag. Så kan I få renset luften og starte på en frisk.

7. Aftal med din veninde, at I skal tage et eller andet sjovt outfit på i skole en dag - måske I skal være i gult fra top til tå, eller I kan tage skøre hatte på. Ja, ja, nogle vil måske synes, det er lidt plat - men det er da også lidt sjovt!

8. Du skal selvfølgelig hænge ud med dine veninder fra klassen i ferien - måske er det en god idé at lave nogle aftaler allerede nu?

9. Har du prøvet at smage alt i kantinen? Ellers så gør det til dit projekt, at du skal nå alt igennem inden ferien.

10. Er der en sød pige i parallelklassen, som du gerne vil lære bedre at kende, men aldrig rigtig har fået snakket med? Nu har du chancen! Og hun vil da bare blive glad for det.

Læs også: Læsernes sidste skoledag!

MestLæste