Juni og sommer betyder masser af is!
Mit liv

10 ting du kan glæde dig til i juni

Af Redaktionen 2. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er blevet juni, og så er det officielt sommer, så der sker en masse sjove ting. Se her, hvad du kan glæde dig til.

Artiklen er skrevet af Cæcilie Mathilde Svenningsen.

Endelig er det juni = den første rigtige sommermåned! Nu begynder sommeren for alvor med masser af solskin og sommerferie, så der er en masse ting at se frem til.

Læs også: Sådan får I den bedste sommer

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På redaktionen har vi sammen fundet en masse ting, som du kan glæde dig vildt meget til at opleve i juni. Er du enig - eller kan du finde på noget andet, som du glæder dig endnu mere til?

10 ting du kan glæde dig til i juni

#1 Sommerferie

Der er vidst ingen tvivl om, at de fleste ser frem til årets længste ferie, hvor man kan lægge skolen bag sig i mange uger og bare slappe af. Ahh, sommerferie er skønt!

#2 Brune sommerben

For det meste står solen højt på himlen i juni måned, og det skal udnyttes, så vi kan få lidt farve på de blege vinterben!

Test dig selv: Hvordan bliver din sommer?

#3 Sommertøj

Det er blevet tid til at pakke de varme striktrøjer og vinterstøvler væk. Nu kan du endelig hoppe i de nye shorts og den smarte T-shirt.

#4 Solbriller

Man ser altid SÅ cool ud med et par lækre solbriller, og i juni, hvor solen skinner, er der en god undskyldning for at se megacool ud hele tiden!

#5 Is

Det er altid godt at spise en masse is, når vejret er godt. Det er bare virkelig svært at vælge, men så er det jo godt, at der er en regel om, at om sommeren må man spise alle de is, man kan hver dag. Har du ikke hørt om den?

#6 Strandtur med veninderne

Du kan aldrig gå galt i byen med en tur på stranden, og en strandtur med veninderne er dobbelt op på lykke!

Læs også: Hvad kan man lave i sommerferien?

#7 Hotte strandløver

Nu, hvor du er på stranden, kan du jo ligeså godt udnytte muligheden for at kigge lidt efter de lækre fyre i bar overkrop …

#8 Vandmelon og jordbær

Det er vigtigt, at du ikke går sukkerkold i varmen. Snup et forfriskende stykke vandmelon, og spis nogle lækre danske jordbær. Det er sommerens lækreste snacks, og de smager også lækkert sammen med en kugle vaniljeis!

#9 Frisk luft

Det er rigtig godt for din krop og din hjerne at få noget frisk luft. Og så er det altså bare lidt nemmere at begive sig udenfor, når vejret er godt.

#10 Sommerflirt

Sommer er dejligt. En flirt er dejlig. Derfor er en sommerflirt jo bare helt fantastisk!

I galleriet er der vildt mange forslag til alle mulige gratis ting, som du kan lave i sommerferien:

10gratisting,dukanlaveisommerferien

Bor du i København? Så skal du da have en is! Den 26. juni inviterer Kødbyens nye isbar Nice Ice nemlig på ganske gratis is mellem klokken 13 og 16. Du finder Nice Ice på Halmtorvet 46. Mums!
Igen i år inviterer TV2 Zulu til sommerbio, hvor der vises masser af gratis film under åben himmel. Zulu Sommerbio kommer forbi både Aarhus, Sønderborg, Aalborg, Odense, Herning, Vejle og København, og du kan se film som ”Gravity” og ”Anchorman 2”. Se hele programmet her.
Hvis du bor i Aarhus og omegn, så tag et smut forbi Dyrehaven, hvor du kan klappe søde dådyr! De er så tamme, at de endda gerne vil spise ud af din hånd. Husk at læse skiltene, du må nemlig ikke fodre dyrene med hvad som helst. Hvis du bor i København, kan du tage til Jægersborg Dyrepark, hvor der er over 2.000 fritgående dådyr!
Bor du i Randers? Så skal du med til Randers Ugen i uge 33! Der er nemlig vildt mange gratis oplevelser. Blandt andet kommer Joey Moe og skyder ugen i gang med en ganske gratis åbningskoncert den 8. august. Se hele programmet her.
Fem torsdage i løbet af sommeren inviterer Odense til gratis koncerter i Kongens Have! Du kan blandt andet opleve Ulige Numre, Dicte og Klumben og Raske Penge. Se hele programmet her.
Hver anden lørdag afholdes der gratis yoga i Fælledparken i København! Hvis du ikke bor i København, så snup en yogamåtte, download en yoga app og find en solrig plads i din baghave eller i din lokale park!
Det koster ikke noget at tage en dukkert ved stranden! Hvis du ikke bor i nærheden af en strand, så kan det være, at der er et grats havnebad, friluftsbad eller en sø, som du kan bade i? Pak en picnickurv med snacks, en stak Vi Unge-blade og masser af solcreme. Du kan for eksempel tage de her snacks med.
Den danske sommer er ikke altid til at stole på. Det er trist, men sandt! Heldigvis har Netflix gjort regnvejrsdage til en sand fornøjelse. Du får den første måned helt gratis, og så kan du jo bare afmelde dit abonnement, inden du skal betale. Du kan se både ”Pretty Little Liars”, ”Gossip Girl” og ”The Vampire Diaries” på Netflix. Vi garanterer, at du glemmer alt om byger og spildte sommerdage.
Hold en rigtig hyggelig spilaften for din familie eller for dine veninder. Saml en kæmpe bunke lune tæpper, en kæmpe stak spil, sæt jer uden for og giv hinanden bank i ”Bezzerwizzer”, ”Tegn og Gæt” og ”Matador”. Hvis det skal være ekstra hyggeligt, kan I tænde et lille bål og lave stegte skumfiduser. Total hygge. Husk at spørge din mor eller far, inden du tænder bål eller grill.
Det er altså vildt sjovt at være på skattejagt med en GPS! Hvis du ikke allerede har prøvet det, så hedder det geocaching, og der er skatte gemt i hele Danmark (og resten af verden), der bare venter på at blive fundet af dig og din smartphone. Du skal bare oprette en profil her, og så kan du se, hvor du skal lede.

MestLæste