Mit liv

10 tegn på, at hun er en ægte veninde

Af Redaktionen 9. november 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bliver du ikke nogen gange i tvivl om din veninde egentlig er en ægte veninde for dig? Find ud af her, om din veninde en ægte veninde for dig, lige meget hvad.

1. Hun er der for dig
At din veninde er der for dig, er en rigtig vigtig ting i et venskab. Når man har haft en rigtig dårlig dag, eller bare er i dårligt humør, så er det altid rart at vide, at man har en veninde at komme til, og at hun altid støtter dig.

2. Hun lytter til dig
Hvis man er en rigtig god veninde, så husker man at sætte tid af til at komme forbi og bare lade hende fortælle, mens man lytter og giver gode råd. Det kan virkelig hjælpe at få sat sig ned over en kop varm kakao og få snakket en masse igennem. Og hun gør selvfølgelig det samme for dig.

3. Hun passer på dig
Hvis din veninde er opmærksom på dig og er interesseret i at vide, hvordan du egentlig har det, og om du for eksempel er kommet ordentlig hjem på de kolde vinteraftner, så er det et tegn på, at hun er en rigtig god veninde for dig.

Prøv også testen: Vil jeres venskab holde?

4. Hun hjælper dig
I et venskab kan det at være hjælpsom overfor hinanden være en helt vildt god ting. Det kan være selv de mindste ting i løbet af hverdagen, og de lidt større ting, hvor en ægte veninde er rigtig god at have ved sin side.

5. Hun holder tæt
Hvis du fortæller hende en hemmelighed, og hun holder tæt med det, er hun en ægte veninde. Det er lige meget, om det er en kæmpe hemmelighed eller en lille, ubetydelig hemmelighed. Hvis hun holder det for sig selv, viser det, at man klart kan stole på hende.

Læs også: Venindekrise: Red jeres venskab.

6. Hun bagtaler dig ikke
I et venskab er det vigtigt, at hun ikke bagtaler dig. Eller omvendt, at du ikke bagtaler hende.

7. Hun er stolt af jeres venskab
Når I er i skolen eller i sidder i klassen, snakker hun gerne med dig. Hun spørger lige så meget indtil dig, som hun gør til de andre, og hun er bestemt ikke flov over at introducere dig for sine nye veninder.

8. Hun svigter aldrig
Hun er typen, som altid vil være i dit liv, og hun kunne aldrig finde på at droppe dig for en ny veninde eller en kæreste.

9. Hun er ærlig
En god veninde skal være ærlig overfor dig, og du skal selvfølgelig også være ærlig overfor hende. Hvis du spørger hende om noget, som for eksempel om kjolen sidder pænt på dig, skal hun kunne sige, hvis den ikke gør. Så vær ærlig overfor din veninde, og så vil hun også være ærlig overfor dig!

10. Hun accepterer dig, som den, du er
Din veninde er en ægte veninde, hvis hun ikke laver dig om, men kan lide dig, som lige præcis den, du er. Hvis du føler, at du kan være 100 procent dig selv i hendes selskab, så virker det altså til, at I har et rigtig godt venskab!

Herunder kan du læse ting, du ikke vidste om ordet "BFF"!

Detvidsteduikkeomordet"BFF"

”BFF” står for ”best friend forever” eller ”best friends forever”. 

Man kan sagtens have flere BFFs.

I 2010 blev ordet skrevet ind i New Oxford American Dictionary – beskrevet som en persons bedste ven.

”BFF” blev første gang brugt i 1996, og det blev lynhurtigt megapopulært i sms- og chat-sprog.

I 1997 blev ordet første gang brugt i et afsnit af ”Venner” af Phoebe.

Der er også nogen, der kan finde på at bruge ordet ”BFF” som en forkortelse for ”big fat fuck” …

Hvis man sætter et L bag på ordet – altså ”BFFL” – står det for ”best friend for life”.

Den 8. juni hvert år er det international BFF-dag!

Det er meget populært at få en BFF-tattoo, og mange af stjernerne gør det også. Blandt andre har Kendall Jenner og Hailey Baldwin en hver på fingeren, der forestiller et lille hjerte.

Der er rigtig mange, der søger på ”BFF” på Google, og der var allerflest søgninger i december 2008. Det land, der søger mest på ”BFF”, er Filippinerne. 

MegetMere