Mit liv

10 forskellige slags kys, som kan gøre dig til en bedre kysser

Af Simone Erica Rosenlund 18. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmer du også om at blive den bedste kysser? Måske har du slet ikke prøvet at kysse nogen før og vil gerne gøre dit allerbedste, når den dag kommer! Så læs med her hvor vi har samlet 10 forskellige slags kys, der kan gøre dig til en bedre kysser!

Kys, kys, kys! Det er noget vi alle tænker på ind imellem, og det giver os helt kriller i maven at tænke på at skulle kysse den dejlige person, som vi har et crush på.

Det kan være, du aldrig har prøvet at kysse nogen før og gerne vil gøre dit bedste, når den dag kommer, men det kan også være, at du allerede har fået dit første kys, og at du drømmer om at blive den allerbedste kysser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan noget kræver jo lidt øvelse, og da der findes mange forskellige måder at kysse på, har vi fundet 10 forskellige slags kys, som du kan blive inspireret af og øve dig på.

Der er et kys for hver en smag - både nogle lidt uskyldige, nogle ret underlige og nogle meget saftige slags kys!

Læs med herunder og dagdrøm bare om, at du skulle prøve et eller flere af de slags kys med ham eller hende du har et crush på!

Læbekys

Det lyder måske meget almindeligt, men det er faktisk en sød og intim måde at kysse din kæreste på, som giver ham eller hende lyst til flere kys. Kys din kærestes overlæbe, mens han eller hun kysser din underlæbe eller byt rundt, hvis I har det bedre sådan. Supercute!

Fransk kys

Åh det berygtede franske kys! Det her kys indebærer lige præcis den rigtige mængde tunge, spyt og bevægelse, og det tager tid at mestre. Man kan øve sig på lidt forskellige teknikker og mængde af de tre ting, men husk ’less is more’, så du skal altså ikke drukne eller lave en totalblender på din stakkels kærestes tunge – medmindre han/hun er til det selvfølgelig.

Pandekys

Et kys i panden er måske ikke ligefrem et sexet kys, men det er et kærligt og superrart kys at få. Når man får et kys i panden af nogen, betyder det, at de virkelig holder af én og er meget kærlige omkring én. Det kan både fås af en kæreste, men er heller ikke mærkeligt at få af en tæt ven eller din mor eller far.

Kys på halsen

Det her kys er en ultimativ stemningsvækker, da det er virkelig sensuelt og intimt! Hvis man er i gang med den større kyssesession med sin kæreste, kan man tage tingene til det næste skridt og prøve at kysse hinanden lidt op og ned ad halsen – det skaber virkelig en dejlig stemning og er rigtig følsomt, da man har mange erogene zoner på halsen.

Smækkys

Et smækkys er et let og hurtigt kys, men det gør det ikke dårligt af den grund. Det er måske ikke det mest romantiske kys, men hvis dit crush giver dig et smækkys, betyder det, at I er mere end i friendzone. Hvis man husker ikke at spænde i munden, men holder læberne bløde, kan det være et rigtig dejligt, hurtigt kys.

Kindkys

I mange kulturer er et kindkys en meget normal ting at give, når man møder venner, familie eller bekendte og ikke kun et crush. Men det kan sagtens være et sødt, uskyldigt og romantisk kys, og det kan være den sødeste måde at vise en person, at man er romantisk interesseret i dem – uden at være for offensiv.

Læs også: Demi Lovato og Ariana Grande viser deres nye kærester frem på video!

Bidekys

Hvis du vil tage det franske og saftige kys til det næste level, kan du indføre et lille læbebid undervejs, som helt sikkert nok skal være legende og sexet. Du kan lige så forsigtigt nappe i din kærestes læbe – men for himlens skyld nap forsigtigt! Der er ikke nogen værre stemningsdræber end at blive bidt alt for hårdt i læben. Det er heller ikke alle, der overhovedet kan lide læbebid.

Håndkys

At tage nogens hånd og kysse håndryggen virker måske lidt kliché og minder dig om en scene fra en romantisk kærlighedsfilm. Men det kan være en superromantisk ting at gøre, og kan ligesom kindkysset være en sød måde at vise romantisk interesse på uden at det føles for meget. I gamle dage var det også en romantisk, men lige så meget høflig ting, mænd gjorde ved kvinder for at vise respekt.

Firbenskys

Den her slags kys er måske også videreudviklet af det franske kys, men er en meget mere intens version og bestemt ikke for alles smag. Det går simpelthen ud på at stikke din tunge ind og ud af din kærestes mund flere gange i et hurtigt tempo. Det er måske mere en sjov og legende måde at kysse på – men hvem ved, måske er det noget for dig og din kæreste?

Øreflipkys

At kysse eller nappe nogle på øreflippen er bestemt også noget, der skaber en sensuel stemning. Det kan være en rigtig sexet måde at tage jeres kys til det næste niveau. Øreflippen har en masse nerveender og er meget følsomme, så at kysse din kæreste der kan gøre ham eller hende helt vild i varmen!