Pinligt: Overlev at snuble foran dit crush
kærlighed

Sådan overlever du at falde foran dit crush

Af Sisse Tvegaard Andersen 13. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kan hurtigt blive pinligt at snuble foran en, man er vild med. Men ikke, hvis du tackler det på den rigtige måde.

Du kommer gående ned ad gangen i skolen. Pludselig ser du Markus fra 9.b, som du har haft et crush på i 100 år, stå og sludre med sine venner. Du prøver at fange hans blik, mens du går forbi, men pludselig snubler du over dine egne fødder og falder pladask ned på gulvet. Det var ikke lige den slags opmærksomhed, du havde regnet med. Men du kan faktisk selv bestemme, om det ender som en superpinlig episode eller et sjovt minde. Det handler bare om, hvordan du tackler det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan kommer du ud af en pinlig situation

Det skal du gøre:

  • Grin af det. Der er noget charmerende ved folk, der kan grine af sig selv, så vær ikke bange for at sende dit crush et stort smil eller sige ”Ups, jeg må vist hellere koncentrere mig lidt om, hvor jeg går”.
  • Rejs dig hurtigt op og gå videre. Selv om dit crush har set dig snuble, er det ikke noget, han vil tænke over længe, hvis du selv bare virker lidt ligeglad.
  • Buk. Hvis du har lavet et særligt spektakulært styrt, kan det ikke nytte noget at ignorere det. Så hvad med at rejse dig og bukke for dit publikum?

Læs også: Se Sarah Hyland snuble på scenen

Det skal du IKKE gøre:

  • Bliv sur. Det går ikke at prøve at skyde skylden for din klodsethed over på andre. Så selv om din veninde måske gik lovligt tæt på dig, skal du ikke begynde at skælde hende ud.
  • Løb din vej. Måske har du allermest lyst til at stikke af med lynets hastighed, men så får du bare endnu mere af den dårlige opmærksomhed.

I galleriet kan du se syv pinlige ting, du gør, når du har et crush:

7pinligeting,dugør,nårdufåretcrush

Ser det pænt ud, når du skriver jeres navne ved siden af hinanden? Og hvordan ville du egentlig have det med at tage hans efternavn? Indrøm det bare – tanken har strejfet dig!
Du skriver hans navn på små sedler, og bliver hans navn råbt højt, blusser dine kinder helt op!
”Er han online nu?” Pludselig bliver du MEGET strategisk omkring, hvornår du lægger billeder op på sociale medier, og hvad du signalerer med dem.
”Ah, er du også her? Jeg kommer her jo hver dag”. Bustet! Det er ret pinligt, at du pludselig møder op i fitnesscentret på daglig basis, når du førhen har gået mere op i at spise pizza og Kinder Buenos sammen med dine veninder.
Ups, du gør det faktisk ikke med vilje, men du kan bare slet ikke lade være, for han er SÅ pæn.
Din stalking er gået så vidt, at du har fundet billeder fra dengang, han var seks år og var på spejderlejr på Mors.
Den sang, som blev spillet i baggrunden, da du og dit crush fik øjenkontakt første gang, kører på repeat hjemme hos dig.

Læs mere om