kærlighed

Sådan får du hans opmærksomhed

Af Stine Kærsgaard 22. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du i tvivl om, hvordan du får dit crush til at lægge mærke til dig? Så læs med her!

Har du mødt en supersød fyr, men er du lidt usikker på, hvordan du skal få ham til at lægge mærke til dig?

Læs også: Øv! Mit crush har en kæreste

Vi har samlet ni sikre flirte-tips, som du kan bruge, når du skal vinde dit crushs opmærksomhed.

Sådanfårduhansopmærksomhed

Hvis man gerne vil gøre et godt indtryk på andre mennesker, er det supervigtigt, at man smiler! Smil derfor til dit crush, når du ser ham, og prøv at holde øjenkontakten lidt længere, end du normalt ville gøre med andre. På den måde lægger han mærke til dig, og får en idé om, at du er vild med ham.
Foto: Shutterstock
Facebook er et oplagt sted at komme i kontakt med folk. Det kan være, at du allerede er venner med ham, eller også skulle du måske tage at blive det. Hvis han ikke har lagt mærke til dig før, så gør han det i hvert fald nu, hvor du har ansøgt ham.
Foto: Shutterstock
Få ham til at lægge mærke til dig på Facebook. Du kan eventuelt kommentere et af hans opslag, eller bare trykke "synes godt om". På den måde lægger han mærke til dig, og måske skriver han en kommentar tilbage. På den måde kan I starte med at snakke sammen. (Det er dog en dårlig idé at overdrive og kommentere hans profil hver dag - bare gør det en gang imellem)
Foto: Shutterstock
Find ud af, hvilke arrangementer han skal med til i weekenderne. Måske kender du nogle, han skal til fest med, og så kan dig og dine veninder jo også liiiiige komme et smut forbi. Du behøver ikke at overdrive hverken makeup eller tøj for at få hans opmærksomhed, men vær dig selv og style dig, så du føler dig godt tilpas.
Foto: Shutterstock
Prøv at finde ud af, hvor han godt kan lide at hænge ud, og mød ham så "tilfældigvis" dér. Måske går han til en sport, hvor dine veninder og dig kan tage hen for at se en kamp. På den måde er der gode chancer for, at I automatisk kommer til at være til den samme fest eller på en tur med klubben.
Foto: Shutterstock
Skil dig ud fra mængden og tro på dig selv. Hvis du tør at skille dig lidt ud og være 100 procent dig selv, er der gode muligheder for, at han lægger mærke til dig. Måske kan du lide at gå i noget anderledes tøj end dine veninder, eller også er der måske en sport eller noget andet, som du har interesse for?
Foto: Shutterstock
Tro på dig selv! Virk selvsikker og kig interesseret på ham, når I taler sammen. Fyre elsker, når der er nogle, der er interesseret i dem, så få ham til at føle, at du synes han er spændende, også selv om det hele måske ikke interesserer dig.
Foto: Shutterstock
Grin ad hans jokes, og vis ham, at han er sjov. Fyre elsker at få piger til at grine, og hvis du kan lide hans jokes, føler han sikkert også, at I har noget tilfælles, og så tager han det helt sikkert som et kompliment.
Foto: Shutterstock
Lidt mystik skader ikke. I stedet for at plapre løs, så lad også ham stille spørgsmålene. På den måde virker du lidt hemmelighedsfuld, og han bliver nysgerrig på at vide mere om dig.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste