kærlighed

Min kæreste ændrer sig

Af Susie Pedersen 25. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Føler du, at din kæreste er en anden, så snart der er andre mennesker omkring jer?

Det kan være vildt dejligt at have en kæreste. Men der er også nogen, der synes, det er lidt svært pludselig at skulle tage hensyn til en anden i alt, hvad man gør. En af reaktionerne på den følelse kan være, at man opfører sig forskelligt, når man er alene med sin kæreste, og når der er andre til stede.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Fra venner til kærester

Føler du for eksempel, at din kæreste er meget mere kærlig, når I er alene? Eller ændrer han bare fuldstændig humor, så snart hans venner er omkring jer? Det kan være ret svært at finde rundt i, og derfor er det vigtigt, du prøver at finde ud af, hvorfor han er som to personer – alt efter om I er alene eller sammen med andre.

Læs også: Hjælp! Alle andre har kærester

Måske kan du finde forklaringen i et af eksemplerne i galleriet herunder.

Minkæresteændrersig

Foto: Shutterstock
Du vil helt sikkert frygte, at det er dig, der er noget i vejen med, hvis du synes, din kæreste ændrer adfærd. Det behøver det slet ikke at være. Måske er din kæreste lidt usikker på sig selv og har svært ved at virke selvsikker, når han ikke kun er sig selv. Det smitter selvfølgelig af på den måde, han opfører sig, når han er sammen med dig, selv om han er helt vild med dig.
Hvis ikke din kæreste har været i andre forhold, så skal du huske, at det er meget nyt for ham. Det behøver ikke at betyde, at han ikke har følelser for dig, hvis han ikke er så god til at være kærlig, når I forlader værelset. Fortæl ham, at det gør dig lidt ked af det, at han trækker sig væk fra dig i offentligheden. Måske er han slet ikke opmærksom på det.
Det kan være svært at få ham til at sætte ord på det, men hvis du har en fornemmelse af, at han tvivler på jeres forhold, så er det vigtigt, at du italesætter det. Hellere få sandheden på bordet, end at han skal holde dig for nar, fordi han ikke selv kan tage sig sammen til at få taget hul på samtalen.
Har din kæreste en rolle i sin vennegruppe, som han har svært ved at smide? Måske er det helt i orden, hvis I får talt det igennem, og han gør det klart for dig, at det altså ikke har noget med dig at gøre, at han bliver en anden, når der er andre mennesker omkring jer. Det kan være rigtig svært at smide klovne-rollen, hvis det er den, man plejer at have i store forsamlinger.
Lige meget hvad er det en rigtig god idé at fortælle din kæreste, at du synes, han forandrer sig i forskellige situationer. Måske kan han give dig en helt anden forklaring, end dem vi har listet op. Det vigtigste er bare, at du får fortalt ham det, og at I kan snakke om det, så det ikke længere er et problem for jer.

MestLæste