merkur_i_retrograd_paa_valentinsdag_det_fortaeller_dit_stjernetegn
kærlighed

Merkur i retrograd på valentinsdag: Det fortæller dit stjernetegn

Af Josephine Sjelhøj 9. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh nej! Merkur er i retrograd, og det kan påvirke din valentinsdag. Læs mere om, hvad dit stjernetegn fortæller om det.

Merkur er igen i retrograd, og det kan have store konsekvenser for din valentinsdag.

Fra d. 30. januar til d. 21. februar vil planeten Merkur være i retrograd. Det betyder, at det er helt naturligt, hvis du føler dig ude af balance hele måneden. Når planeten er i retrograd, betyder det nemlig, at den drejer modsat Jorden, og det kan have store konsekvenser for os. 

Denne gang falder det uheldigvis lige i februar, hvor mange fejrer en af årets mest romantiske højtider, nemlig valentinsdag. 

LÆS OGSÅ: Årshoroskop: Dette stjernetegn får det bedste 2021

Men hvad betyder det for dit kærlighedsliv? Kunne valentinsdag, og resten af måneden, mon ende som en romantisk gyser? Læs videre og se, hvad dit stjernetegn fortæller om din måned med Merkur i retrograd.

Vædderen

Noget tyder på, at du kommer til at bruge din valentinsdag på at hjælpe din BFF med hendes kærlighedsdrama. Selvom krisen ser stor ud, viser det sig, at der ikke var noget at bekymre sig om. Husk, at selvom det føles som om, a du går glip af det sjove ved valentinsdag, så er det "kun" en højtid. Det vigtigste er, at du støtter din bestie, når hun har allermest brug for dig. 

Tyren

Du kommer til at have nogle teknologiske udfordringer denne måned, og det kan give dig store problemer i dit kærlighedsliv. Selvom du har lyst til at dele din kærlighed med dem, du elsker, så er det en god idé lige at dobbelttjekke, hvem du sender sms’er til. Hvor ville det være pinligt at sende en forkert besked til dit crush!

Tvillingerne

I denne måned glemmer dit crush måske at svare dig på en besked. Selvom det uden tvivl gør dig ked af det, så husk, at personen sikkert ikke gjorde det med vilje. Merkur i retrograd påvirker alle, og det kan vise sig at være en stor misforståelse - hvem har ikke prøvet at glemme at svare på en besked?  

Krebsen

Kender du det, at man kommer til at sige det forkerte navn midt i en samtale? Hvis du ikke har prøvet det før, så er det nu, at du måske kommer til det. Hvis du skal på romantisk date med dit crush i denne måned, så husk at tænke en ekstra gang, inden du kommer til at sige noget vildt pinligt.  

LÆS OGSÅ: Astrologi: Hvad siger dit stjernetegns element om dig?

Løven

Findes der noget sjovere end en god prank? Du er overbevist om, at du har fundet på den bedste valentins-prank nogensinde, men det ville nok være en god idé at passe lidt på, så det ikke ender galt. Du kan nemlig nemt ende i en meget akavet situation. Hvad med at se en sjov og romantisk film i stedet for? 

Jomfruen

Du føler måske, at din valentinsdag kommer til at være kedelig, fordi du ikke har lavet planer, men husk, at det slet ikke er nødvendigt at fejre det. Faktisk behøver valentinsdag ikke engang at handle om romantisk kærlighed. For at få det bedste ud af dagen, kan du i stedet arrangere en hyggelig venindeaften over FaceTime, hvor I snakker om alt mellem himmel og jord – findes der noget bedre?

Vægten

Dit kærlighedsliv handler i denne måned om at undgå hurtige konklusioner. Det værst tænkelige scenarie er, at du modtager fine blomster fra din kæreste, hvor der står det forkerte navn på kortet. I stedet for at blive sur på personen for skrive det forkerte, så træk vejret en ekstra gang. Det er garanteret bare en fejl fra blomsterhandlerens side på grund af travlhed, så der er intet at bekymre sig over.  

Skorpionen

Du finder ud af, at den person, du er begyndt at date, måske ikke er lige så romantisk, som du havde håbet på. Men gør det noget? Valentinsdag er ikke vigtigt for alle - og det er helt okay! I stedet for at gøre et stort nummer ud af højtiden, kunne I måske bare se en hyggelig film eller spille et sjovt brætspil. Hvis I tager tingene i jeres eget tempo, skal det hele nok gå. 

Skytten

Din eks kontakter dig, og det får dig måske til at skrive noget, du senere kommer til at fortryde. Hvis du gerne vil finde sammen med personen igen, så er det en god idé at mærke ordentligt efter, inden du giver udtryk for noget, du egentlig ikke har lyst til. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stenbukken

Pas på med hemmelige kærlighedsbreve! Selvom det lyder super romantisk at sende et hemmeligt brev til dit crush, så kan du risikere, at personen tror, at det er fra en helt anden. Det bedste råd er at være ærlig overfor dit crush. På den måde undgår du, at Merkur påvirker dit kommende forhold negativt.  

Vandmanden

Ligesom Tyren har du problemer med at sende sms’er til de forkerte personer. Pas på, at du ikke kommer til at sende en besked til dine forældre som egentlig skulle have været til din kæreste. Kunne du forstille dig, hvor akavet det ville være?

Fisken

Hvis du har set ’Clueless’ kan du garanteret huske den scene, hvor Cher glemmer sine småkager i ovnen, så de brænder på. Pas på, at du ikke genskaber det ikoniske filmøjeblik, hvis du har tænkt dig at bage noget lækkert til dig selv på valentinsdag. Når Merkur er i retrograd, kan man godt blive ekstra forvirret, men hvis du er opmærksom skal det hele nok gå godt. 

MegetMere