Jeg er forelsket i min drengeven
kærlighed

Jeg er forelsket i min drengeven

Af Stine Kærsgaard 18. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
OMG! Du er gået hen og blevet vild med en af dine gode venner. Hvordan lurer du egentlig, om han også har følelser for dig? Og kan du overhovedet få ham til at blive vild med dig? Få svarene her…

Det kan godt være lidt af et dilemma, når man pludselig oplever at få følelser for sin gode drengeven. Hvis du fortæller ham, hvordan du har det, og han ikke har de samme følelser for dig, kan der nemlig være en chance for, han vil synes, det er underligt at fortsætte med at være venner. Men du kan jo heller ikke gå og undertrykke dine følelser, og der er ret stor sandsynlighed for, at han på et tidspunkt vil finde ud af, at du har et lille crush på ham…

Tag en beslutning

Inden du handler på situationen, kan det være en god idé lige at afklare med dig selv, hvor vild du egentlig er med din ven. Er crushet stort nok til, at du bør fortælle ham om dine følelser? Eller bør du i stedet lige afvente situationen? Tænk over hvor længe du har haft følelser for din ven, og hvad det er, der gør, at dine kinder blusser, når du ser på ham. Nogle gange kan man godt være så mega fascineret af en ven, at det kan føles helt som forelskelse.

HVIS du er sikker på, du er forelsket og har taget beslutningen om at fortælle ham det, så skal du også være klar over, at der kan være konsekvenser ved det. Det værste, der kan ske, er, at I mister jeres venskab.

Læs også: Hjælp! Min bedste ven er vild med mig

Er han vild med dig?

Du kan prøve at lure lidt på de signaler, han sender, for at finde ud af, om hans følelser for dig er gengældt. Du kan for eksempel spørge dine veninder, hvordan han taler om dig, når du ikke er til stede. Snakker han meget om dig - og er det søde ting, han fortæller om dig? Eller omtaler han dig mere som en søster og som en del af "gutterne"? Hvis din ven ser dig som en god veninde og har det bedst med det, så er der ingenting, du kan gøre. Men hvis du fornemmer, at der godt kan være en lille chance for, at det kan blive til mere, så kan du prøve at starte med at flirte lidt… På den måde vil han begynde at se lidt anderledes på dig.

Læs også: Test: Er en af dine venner vild med dig?

Det kan du gøre

Du kan starte med at prøve at give ham lidt flere komplimenter og måske lægge lidt ekstra mærke til, hvordan han har det og spørge ind til det. Du kan også du prøve at give ham lidt længere kram eller måske endda kysse ham på kinden, når I siger farvel… Ved at gøre det, vil han blive smigret og måske begynde mere se dig som kærestepotentiale, og en tættere relation, frem for "bare" en veninde.
 

Derforskaldudatedindrengeven

I er ikke blevet gode venner, hvis I ikke synes godt om hinanden. Du har helt sikkert en supergod kemi med din drengeven, og det er vigtigt, når du skal finde en kæreste. Du kan derfor være sikker på, at I har noget at snakke om, og at I kommer godt ud af det med hinanden, og så er den bekymring i det mindste væk!
Hvis I er tætte, kender I højst sandsynligt allerede mange af hinandens hemmeligheder. I er derfor tættere end de fleste fra start, og det kan give en klar fordel i jeres forhold. Det er vigtigt at stole på sin kæreste, og hvis han har vist dig, at du kan betro dig til ham og fortælle både store og små hemmeligheder, uden han fortæller dem videre, er I allerede langt.
Det er helt klart en fordel, at du har kendt din drengeven et godt stykke tid i forvejen, inden I bliver kærester. Så er du nemlig helt sikker på, hvem han er, og hvad han står for. Hvis du kaster dig ud i et forhold for hurtigt med en person, du ikke ved så meget om, kan I hurtigt blive negativt overrasket over hinanden og den måde, I er på. Det risikerer du ikke med din drengeven!
De bedste forhold opstår oftest, når I har kendt hinanden i længere tid og har været venner forinden. Det kan nemlig give jer begge en bedre forståelse og respekt for hinanden, fordi I har oplevet hinanden hver især med andre øjne. Måske har du endda set ham komme ud af et dårligt forhold og snakket med ham om det, og det giver dig en helt klar fornemmelse af, hvad der virker, og hvad der er no go i et forhold med ham!
Du kan være helt sikker på, at dig og din drengeven har de samme interesser, og det er vigtigt for et godt forhold. Det er ikke sjovt at være sammen med en, der slet ikke vil lave det, du vil, og der ved du på forhånd, hvad I begge kan lide. Du kan derfor meget nemt gøre op med dig selv, om du synes, hans stil, personlighed og interesser er noget, du kunne bygge et forhold på.

MegetMere