kærlighed

Hvordan er man en god ekskæreste?

Af Oliver Kokholm Ungermann 22. april 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh, det er så irriterende at have en tarvelig eks! Se her, hvordan man er en god ekskæreste.

Det kan føles som en umulig opgave at bevare roen og ikke svine sin ekskæreste til, når det er alt, man egentlig har lyst til - men der er altså nogle ting, man ikke skal gøre!

Læs også: Kom over ham med en app

Klik dig igennem galleriet og find ud af, hvordan man er en god ekskæreste.

Hvordanermanengodekskæreste?

Selv om du har lyst til at tale grimt om din ekskæreste, er det aldrig den rigtige løsning at skrive grimme ting til ham – også selv om han virkelig har såret dig. Brug i stedet en god veninde til at få dine aggressioner ud og få talt tingene igennem. En god ekskæreste kan sagtens tage et skænderi, men grimme kommentarer holder man for sig selv.
Shutterstock
Der kan hurtigt blive spredt rygter, når et forhold ender skidt, men sørg for at du ikke er en del af det. Hvis du spreder rygter om ham, bliver I bare endnu mere uvenner, og det kan kun ende galt.
Shutterstock
Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvem du har lyst til at være venner med på Facebook, og du er ikke en dårlig ekskæreste, hvis du sletter ham. Det er langt bedre at gøre det end at blive sur hver eneste gang, du ser et billede af ham!
Shutterstock
Der er ingen, der siger, I skal være bedste venner, efter I har slået op. Slet ikke! Du behøver ikke at have noget som helst med ham at gøre, hvis du ikke har lyst, og du er i din gode ret til at tage afstand fra ham og ignorere ham. Men nogle gange kan man faktisk blive ret gode venner med sin eks. Måske er I bedre som venner end kærester?
Shutterstock
Du kan komme ud for, at din ekskæreste ikke har droppet tanken om at vinde dig tilbage, og i den situation skal du gøre dig selv og ham en tjeneste og sige sandheden. Hvis du ved, I ikke skal være sammen igen, så skriv det til ham, så han forstår det og kan komme videre hurtigst muligt.
Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste